Ana sayfa Haber The Division 2 ile Gelecek Olan Yeni Mod Sistemi

The Division 2 ile Gelecek Olan Yeni Mod Sistemi

1065
0
PAYLAŞ

Geçtiğimiz hafta The Division 2 için gelecek olan marka sistemini görmüştük. Bu sefer oyunun mod sistemindeki değişiklikler hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Görünüşe göre ilk oyundaki mod sisteminin rastgele olmasının ne kadar can sıkıcı bir durum olduğu yapımcıların gözünden kaçmamış.

İlk The Division oyununda öldürdüğümüz düşmanların üstünden modlar düşebiliyordu. Eğer şanslıysak istediğimiz modu silahımıza takıp yolumuza devam ediyorduk. Ancak yeni oyunda bu sistem biraz daha iyi bir hale getirilmiş. Artık modlar rastgele düşmanlardan düşmeyecek.

Yeni mod sistemi nasıl olacak?

Artık modları bir listeden biz seçeceğiz. Fakat bu modların nasıl açılacağı henüz belli değil. Genel görüş belirli şartları yerine getirdikten sonra bu modları alabileceğimiz yönünde. Umarız mod açma yöntemi tahminlerimizin aksine yorucu ve uzun bir süreç olmaz.

Yeni sistemin bir başka güzel tarafı ise çantalarımızda yer kaplamıyor olması. Yeni gelecek modlar çantalarımızda yer kaplamadığı gibi istediğimiz her silaha takabileceğiz. Böylece her seferinde bir silahtan çıkarıp bir diğer silaha takma angaryasından da kurtulmuş olacağız.

İlk oyunda göre çok daha az sayıda mod olacağı biliniyor. Ayrıca her modun avantaj ve dezavantajları olacak. Örneğin dürbün taktığımız silahın şarjör değiştirme süresinin arttığını göreceğiz. The Division 2 15 Mart 2019 tarihinde PS4, Xbox One ve PC platformlarında çıkışını yapacak.

Yeni Nesil Assassin’s Creed Oyunundan Beklentiler Neler?

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here