Ana sayfa Haber The Division 2: Warlords of New York Duyuruldu

The Division 2: Warlords of New York Duyuruldu

622
0
PAYLAŞ
The Division 2: Warlords of New York
The Division 2: Warlords of New York

The Division 2 Warlords of New York adındaki yeni genişleme paketi duyuruldu. Oyun ilk çıktığı zaman ortaya atılan söylentiler gerçek çıktı ve bu sefer ilk oyundan tanıdığımız Aaron Keener’ın peşine düşüyoruz.

Genişleme paketi, ilk Division oyununun geçtiği New York’ta yeni bir açık dünyaya sahip olacak. Hikâyeye göre eski bir Division ajanı olan Aaron Keener için bir insan avına çıkacağız. Keener, Rogue Agent’lar ağıyla birlikte, şimdi “medeniyetin yeniden doğuşu için büyük bir tehdit” olarak tanımlanıyor. Keener’a ulaşmak için önce Rogue Agent’ları aradan çıkarmanız gerekecek. Her Rogue Agent’ın, onları indirdikten sonra keşfettiğiniz kendi benzersiz arka hikayesi ve becerisi olacak.

Keener’i bulmak için, yakın zamanda yıkıcı bir kasırga tarafından vurulan eski bir Dark Zone olan Aşağı Manhattan’da dolaşacağız. Her biri Two Bridges, Çin Mahallesi ve Wall Street gibi New York şehrinin ikonik konumlarına sahip yeni bölgeleri keşfedeceğiz.

Seviye sınırı Warlords of New York ile 30’dan 40’a artırılacak ve ayrıca sonsuz bir ilerleme sistemi, SHD seviyesi ve dört yeni beceri sunacak. Genişlemenin ile yeni teçhizata ve yeni silahlara oyuna eklenecek. Yeni içeriğe erişmek için World Tier 5’e ulaşmış ve 30. Seviye olmak gerekiyor. Yeni eklenti paketinin çıkış tarihi 3 Mart olarak açıklanmış.

The Division 2 Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here