Ana sayfa Haber The Game Awards 2020 Yeni Oyun Duyuruları

The Game Awards 2020 Yeni Oyun Duyuruları

6044
0
PAYLAŞ
The Game Awards 2020

The Game Awards her yıl olduğu gibi bu yıl da geçtiğimiz yılın oyunlarını ödüllendirirken ufukta gelecek oyunlara da minik bir bakış atmamızı sağladı. COVID-19 salgını nedeni ile bu kez tüm sunum dijital platform üzerinden yapılmış olsa da heyecan faktörü biz ekran başındakiler için aynıydı. O halde lafı çok uzatmadan dün akşamın en önemli oyun duyurularına bir bakalım.

Master Chief, Michonne ve Daryl Dixon

Fortnite’ın bu sezonu tam anlamı ile yıldızlar geçidi olmaya devam ediyor. İlk olarak The Mandalorian ile başlayan yeni kadro önce Kratos şimdi ise Master Chief, Michonne ve Daryl Dixon ile devam ediyor. Halo ve The Walking Dead evrenlerinden sonra Agent Jones nereye gidecek işte o büyük bir soru işareti.

Among Us

Bu yılın en çok konuşulan oyunlarından biri olan Among Us gelecek yıl yeni bir haritaya kavuşuyor. Bu sefer talihsiz mürettebat bir uçağın içinde hayatta kalma mücadelesi verecek.

Back 4 Blood

Turtlerock stüdyoları daha önce geliştirdikleri Left 4 Dead ile oldukça tanınmış bir firma. Left 4 Dead’in ruhani devamı olarak adlandırılan oyun türün sevenleri için ilgi çekici duran bir yapım.

The Callisto Protocol

Bu yıl düzenlenen The Game Awards töreni bir değil iki adet ruhani devam oyununu duyurdu. Bunlardan ikincisi orjinal Dead Space geliştiricilerinin kurmuş olduğu Striking Distance Studios’un geliştirdiği The Callisto Protocol. Oyun hakkında henüz detaylı bir bilgi henüz açıklanmadı ve 2022 yılından önce çıkması beklenmiyor.

Perfect Dark

Yeni Xbox stüdyolarından The Initiative’in üzerinde çalıştığı proje klasik Perfect Dark serisinin yenilenmiş hali olduğu duyuruldu. Şimdilik oyunun geliştirilmekte olduğu dışında başka bilgi verilmedi.

Dragon Age ve Mass Effect

Her iki oyunda Bioware’in en çok beklenen oyunları arasında. Ancak yayımlanan fragmanlara baktığımda ve firmanın geçmişi göz önünde bulundurulursa her iki oyununda henüz konsept aşamasında olduğu tahmin ediyorum. Zira yakın zamanda firmadan ayrılan kilit isimler bu iki oyunun geleceğini tehlikeye sokmuş durumda. Duyurularda hiç bir şekilde oyun içi görüntü olmaması da bu düşüncelerimi desteklemekte. Kısacası yakın zamanda beklemeyeceğimiz iki oyun var karşımızda.

Ark 2

İşte dün gecenin en beklenmeyen haberi diyebilirim. Hem fragmanın başrolünde Vin Diesel’i görmek hem de Ark’ın devam oyunu olması iki kez şaşkınlığa uğrattı. Oldukça başarılı olan ilk oyunun devamının da aynı şekilde olmasını bekliyoruz.

Season

Dün akşam yapılan duyurularda en ilgimi çeken bu oyun oldu desem abartmış olmam herhalde. Bisikleti üzerinde dünyayı gezmeye çıkan bir kızın hikayesini anlatan oyun bir macera oyunu. Atmosferi şu kısacık bir fragmanda bile iyi hissettirmeyi başarıyor. Oyunda yaklaşan bir kıyamet öncesi geride kalanları keşfetmek üzerine bir yolculuğa çıkılıyor.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here