Ana sayfa Haber The Game Awards 2021 Duyuruları

The Game Awards 2021 Duyuruları

16
0
PAYLAŞ
The Game Awards 2021

The Game Awards her yıl olduğu gibi bu yılda birçok oyun duyurusuna ev sahipliği yaptı. Bu duyurulardan bir kısmı beklendiğimiz oyunlar olsa da hiç beklemediğimiz isimlerde vardı. Benim kişisel olarak ilgilendiğim duyurulara aşağıdan bakabilirsiniz. Geri kalanlara bakmak için ise sizleri bu bağlantıya alalım.

Star Wars Eclipse

Quantic Dream tarafından geliştirildiği bilinen yeni Star Wars oyunun ilk duyurusu yapıldı. Star Wars Eclipse adındaki oyun hakkında bu yayımlanan fragman dışında bir bilgimiz yok. Görüntülere bakıldığında Episode 1 öncesinde olduğu hissini uyandırsa da, şu an için netleşmiş bir bilgi yok. Ancak tarz olarak Quantic Dream’in önceki oyunlara benzeyeceğini söyleyebiliriz.

The Expanse: A Telltale Series

The Expanse son zamanların en kült bilim kurgu dizisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu evren geçecek olan oyun ise meşhur Kaptan Drummer’ı odağına alan bir Telltale oyunu olacak. Umarız dizide gördüğüm aksiyonu bu oyunda da bolca yaşayabiliriz.

Dune Spice Wars

Game Awards etkinliği sayesinde Funcom’un kısa bir süre önce geliştirdiğini duyurduğu Dune oyunu hakkında biraz daha bilgi sahibi olduk. 4X gerçek zamanlı strateji oyunu olduğu duyurulan oyun Dune evreninde geçecek. Fakat bunu vurgulamamın sebebi ilk tahminlerimiz Arrakis gezegninde geçen bir oyun olacağı yönündeydi. Ancak sanıyorum Stellaris benzeri bir oyun bizleri bekliyor.

Warhammer 40,000 Space Marine 2

Ben dahil birçok 40k severin yıllardır keşke gelse dediğimiz oyun Space Marine 2 en sonunda duyuruldu. İlk oyunda canlandırdığımız ana karakterimiz Titus ikinci oyunda da karşımıza çıkıyor. Fakat Kaptan rütbesine sahip olan Titus bu sefer Teğmen rütbesinde ve Rubicon Primaris olmuş. Bu da oyundaki olayların güncel zamanda geçtiğiniz gösteriyor.

The Game Awards daha birçok oyun duyurusuna sahiplik yaptı. Ancak hepsini burada tek tek anlatmaya sayfalar yetmez. Yukarıda paylaştıklarım benim şahsen en çok ilgimi çekenler oldu. Fakat daha fazlası için ilk paragrafta paylaştığım bağlantıya göz atabilirsiniz. Böylece bir yazımızın daha sonunda gelmiş olduk, bir sonrakinde görüşmek üzere.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here