Ana sayfa Oyun Gamescom The Skywalker Saga İçin Yepyeni Bir Fragman Yayınlandı

The Skywalker Saga İçin Yepyeni Bir Fragman Yayınlandı

91
0
PAYLAŞ
Lego Star Wars: Skywalker Saga

Gamescom’un açılış gecesi Lego Star Wars: the Skywalker Saga için yeni bir fragmanı da beraberinde getirdi. 2019’da duyurulan oyun, Rise of Skywalker’a kadar dokuz ana Star Wars filmini kapsıyor ve başlangıçta bu yılın başlarında piyasaya sürülmesi planlanıyordu. Ancak diğer birçok oyun gibi, pandemi nedeniyle biraz ertelenmişti.

Bu aynı zamanda canlanan Lucasfilm Games etiketi altında piyasaya sürülen ilk oyunlardan biri olacak. Fragmanda kendiniz görebileceğiniz gibi, Skywalker Saga, X-Wing’inizi veya gezegenlerin etrafında herhangi bir şeyi uçurabileceğiniz ve tabii ki uzay it dalaşlarına katılabileceğiniz keşfedilebilir bir galaksi ile yarı açık bir dünyaya benziyor.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga, Star Wars serisinin dokuz filmini de kapsayacak. Keşfedilecek 20 gezegen var ve ayrıca 300’den fazla açılacak karakter de yer alması bekleniyor. Star Wars filmlerindeki ünlü sahnelere bir sürü gönderme bulunuyor. 

Henüz kesin bir çıkış tarihi olmasa da, 2022 bahar ayında Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch ve PC için çıkış yapacak.

Halo Infinite Çıkış Tarihi Belli Oldu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here