Ana sayfa Haber The Walking Dead Son Sezonu 3. Bölüm Ocak Ayında Geliyor

The Walking Dead Son Sezonu 3. Bölüm Ocak Ayında Geliyor

720
0
PAYLAŞ

The Walking Dead: Son Sezonu 3. bölüm Ocak ayında bizlerle olacak.

Telltale’in kapanmasının ardından The Walking Dead haklarını alan Skybound Games son sezon için yeni bölümün çıkış tarihini bizlerle paylaştı. Kırılmış Oyuncaklar (The Broken Toys) isimine sahip olacak son bölümün çıkış tarihi 15 Ocak olarak görünüyor.

PC, Playstation 4 ve Xbox için aynı gün çıkacak olan oyunu serinin takipçileri Telltale’in kapanmasının ardından merak ve heyecanla bekliyor.

The Walking Dead Son Sezon

‘Yaşayan ölüler ve bir çok tehditle yüz yüze geldikten sonra tenha bir okul Clementine’in bir ev için son şansı olabilir. Ancak korumak feda etmek demektir. Duygusal final sezonunda, seçimleriniz ilişkilerinizi tanımlayacak ve Clementine’nin hikayesinin nasıl sona erdiğini belirleyecek.’

Son sezon bizlere bu sözlerle anlatılmıştı. Serinin hayranları oyunun tüm bölümlerini büyük bir merakla beklerken sezonun ne şekilde biteceği ise hepimiz için büyük merak konusu.

Skybound Games tarafından 4. Bölüm çıkışına dair bir haber gelmemesine rağmen son bölümün geliştiriliyor olduğunu bilmek seriyi sevenleri Telltale’in kapanışı ardından teselli ediyor.

Conan Unconquered Duyuruldu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here