Ana sayfa Kültür & Sanat Dizi The Witcher Dizisinin Tanıtım Fragmanı Yayımlandı

The Witcher Dizisinin Tanıtım Fragmanı Yayımlandı

48588
0
PAYLAŞ

Netflix, merakla beklenen yeni orijinal dizisi The Witcher için tanıtım fragmanını 19 Temmuz Cuma günü, San Diego Comic Con 2019’da gerçekleşen bir panelde paylaştı. Yvette Nicole Brown’un (“Community”, “Mom”) moderatörlüğünde gerçekleşen panele dizi sorumlusu Lauren Schmidt Hissrich ve başrol oyuncuları Henry Cavill (Rivialı Geralt), Anya Chalotra (Yennefer) ve Freya Allan (Ciri) da katıldı.

The Witcher’ın konusu

Dünyaca ünlü kitap dizisinden uyarlanan The Witcher destansı bir ailenin epik öyküsünü konu alıyor. Yalnız bir canavar avcısı olan Rivialı Geralt, insanların yaratıklardan bile daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır. Ancak kader onu güçlü bir büyücü ve tehlikeli bir sırra sahip genç bir prensesle karşılaştırır. Üçlü, artık her geçen gün daha da vahşi hale gelen bu kıtada birlikte yürümeyi öğrenmelidir.

Dizinin başrollerinde Geralt of Rivia karakteri ile Henry Cavill (Mission Impossible – Fallout, Justice League), Yennefer karakteri ile Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) ve Ciri’yi canlandıran Freya Allan (The War of the Worlds, Into The Badlands) yer alıyor. Dizinin kadrosunda yer alan diğer isimler ise şöyle: Jodhi May (Game of Thrones, Genius) Calanthe rolünde, Björn Hlynur Haraldsson (Fortitude) Eist rolünde, Adam Levy (Knightfall, Snatch) Mousesack rolünde, MyAnna Buring (Ripper Street, Kill List) Tissaia rolünde, Mimi Ndiweni (Black Earth Rising) Fringilla rolünde, Therica Wilson-Read (Profile) Sabrina rolünde, Emma Appleton (The End of The F**king World) Renfri rolünde, Eamon Farren (The ABC Murders, Twin Peaks) Cahir rolünde, Joey Batey (Knightfall, Strike) Jaskier rolünde, Lars Mikkelsen (House of Cards, Sherlock) Stregobor rolünde, Royce Pierreson (Wanderlust, Judy) Istredd rolünde, Maciej Musiał (1983) Sir Lazlo rolünde, Wilson Radjou-Pujalte (Jamillah & Aladdin, Dickensian) Dara rolünde, Anna Shaffer (Harry Potter) Triss rolünde.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here