Ana sayfa Haber THQ Nordic Carmageddon Oyununun Haklarını Satın Aldı

THQ Nordic Carmageddon Oyununun Haklarını Satın Aldı

687
0
PAYLAŞ

THQ Nordic, Carmageddon oyun haklarını Stainless Games’den satın aldı. THQ Nordic’in oyunun hakları için ne kadar ödediği ise gizemini koruyor.

İlk oyunu 1997 yılında çıkan ve artık 20 yaşında olan Carmageddon oyun serisi kısa sürede bir çok oyuncunun beğenisini kazanmıştı. Şiddet içeriği nedeni ile eleştirilere de maruz kalmış olsa da oyun hepimiz için ayrı bir yere sahip.

1997 yılında çıkan ilk oyun birincil görüş açısına sahip olması nedeniyle aynı yılda çıkan bir çok oyunu geride bırakmıştı.

2012 yılında Stainless Games oyunun haklarını satın almasının ardından iki adet oyun çıkarttı, Carmageddon: Reincarnation ve Max Damage. Satışın ardından yapılan açıklama da Stainless Games oyunun hak ettiği evi bulduğuna değindi, oyun serisinin ellerinde bulunan kaynaklar nedeniyle hakkını veremediklerinin de üzerinde durdu.

Yeni Carmageddon Oyunu

THQ Nordic, Carmageddon’dan önce Kingdoms of Amalur ve Alone in the Dark gibi oyun serilerinin hakkını satın almıştı. Stainless Games ile birlikte Carmaggedon üzerinde çalışmaya devam edecek olarak görünen THQ Nordic’in ellleri bir çok oyun serisiyle dolu olacak gibi görünüyor.

Önümüzdeki günlerde serinin yeni bir oyununun duyurulacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Fortnite Winter Royale Turnuvasının Avrupa Ayağını RxTSkite Kazandı

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here