Ana sayfa Haber Titanfall Battle Royale Oyunu Apex Legends Geliyor

Titanfall Battle Royale Oyunu Apex Legends Geliyor

821
0
PAYLAŞ

Titanfall Battle Royale oyunu Apex Legends geliyor. Bir çok kaynağın yapmış olduğu açıklamaya göre oyunun 4 Şubat’ta tanıtılması bekleniyor.

Apex Legends şu ana kadar açıklanan bilgiler doğrultusunda Titanfall evreninde geçecek. Ayrıca oyun içerisinde sınıf seçimi yapabileceğimiz gibi her sınıfın kendine özgü özellikleri olacağı kaynaklar tarafından paylaşılanlar arasında. 60 kişiyi destekleyecek olan oyunda üç kişi ile takım kurabileceğiz. Oyunun ücretsiz olmasının yanı sıra Overwatch benzeri kozmetik barındıran kutular içeren bir sisteme sahip olacağı da konuşulanlar arasında.

Geçtiğimiz günlerde EA’in Apex Legends ve Project Apex isim haklarını satın almasının ve Respawn’ın 2019 yılında iki yeni oyun üzerinde çalışacağı haberlerinin ardından. eSpor uzmanları ve Kotaku gibi haber kaynaklarının yaptığı detaylı araştırmaların ardından EA’in bir çok tanıdık isimle oyunu test ettiği de konuşulanlar arasında.

Titanfall oyunlarının en büyük eğlencesi olan yüksek hızlı parkur tarzı oynanışın Apex Legends içinde geçerli olacağı ve oyunun Titanfall 2’de Pilot’lar arası çatışmayı anımsatacağı da kesin gözüyle bakılan detaylar.

Oyunun PC, PS4 ve Xbox için çıkış yapacağı konuşulanlar arasında, 4 Şubat tarihinde daha fazla detay edinmeyi umuyoruz.

2019 Yılı Şubat Ayı Öne Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here