Ana sayfa Haber Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline Duyuruldu

Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline Duyuruldu

37
0
PAYLAŞ
Ghost Recon Frontline

Bugün Ghost Recon 20. Yıl Dönümü yayınında Ubisoft, ünlü Ghost Recon evrenine dayanan, oynaması ücretsiz, devasa PvP nişancı oyunu Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline’ı duyurdu.

Ghost Recon Frontline; Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Luna ve Windows PC için Ubisoft Connect’te, çıkıştan itibaren tam çapraz platform özelliğiyle çıkacak. Oyuncular, erken testlerde oynama fırsatı ve en son haberleri ve güncellemeleri almak için şimdi ghostreconfrontline.com adresinden kaydolabilirler. İlk kapalı test, yalnızca Avrupa’daki PC oyuncuları için 14-21 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Daha önce Ghost Recon Wildlands ve Ghost Recon Breakpoint üzerinde çalışmış olan Ubisoft Bucharest tarafından geliştirilen Ghost Recon Frontline, oyunculara Ghost Recon evrenini keşfetmeleri için; 100 üzeri oyunculu, PvP birinci şahıs askeri deneyimle, yeni ve daha önce görülmemiş bir yol sunuyor.

Ghost Recon Frontline’da oyuncular, çeşitli simge yapılar ve biyomlarla dolu bir açık dünya olan Drakemoor Adası’nı keşfedecekler. Oyun, oyunculara çeşitli oyun modlarında stratejik oynanışla tam bir özgürlük sunan geniş yelpazeli taktiksel destek araçlarını içerir.  Oyunun ana modu olan Expedition (Sefer), battle royale türüne yeni bir bakış açısı getiriyor. 100’den fazla oyuncunun üç kişilik takımlara bölündüğü bu modda ekipler, küçülen bir çember olmadan devasa açık haritada dinamik hedefleri tamamlamak için birlikte çalışmak zorunda kalacaklar. İstihbarat toplamayı bitirdikten sonra, oyuncuların bir bırakma noktasına gidip tahliye çağrısı yapmaları gerekecek. Tahliye başlatıldığında, tüm takımlar konumu bilecek ve müdahale etmeye çalışacak. Oyuncular kaçıp maçı başarılı bir şekilde kazanmak için taktiksel oynamak zorunda kalacaklar. Çıkış sırasında ek modlar da eklenecek.

Ghost Recon Frontline, oyuncuların her bir kontratlı askeri stratejilerine uyacak şekilde geliştirmelerine ve özelleştirmelerine olanak tanıyan hem benzersiz hem de gelişmiş bir sınıf sistemi sunuyor. İlk kapalı test sırasında üç sınıf kontratlı asker bulunacak ve daha fazlası oyunun çıkışıyla gelecek:

  • Assault Class (Taarruz Sınıfı), yakın mesafe çatışmalarda ve genel yeterlilik manevralarında önemli bir rol oynar.
  • Support Class (Destek Sınıfı), güçlendirme yetenekleriyle üstün koruma sağlar.
  • Scout Class (Kâşif Sınıfı), birlik için bölgeyi kolayca keşfedebilir, misilleme korkusu olmadan düşmanları uzaktan ortaya çıkarabilir ve rahatsız edebilir.
  • Oyuncular, savaşın tam ortasında bile farklı askerler arasında geçiş yaparak her oyunu benzersiz ve son derece taktiksel hale getirebilir.

Ghost Recon Frontline’ın ilk testi sırasında oyuncuların tepkilerini görmek için sabırsızlanıyoruz. Ubisoft Bucharest Kreatif Direktörü Bogdan Bridinel şöyle bahsetti: “Oyunculara mümkün olan en gösterişli ve eğlenceli deneyimi sunmak istediğimizden, lansmandan önce planlanan birkaç canlı aşama ile oyuna yön vermek için çok çalışacağız”.

Oyuncular Ghost Recon serisinin 20. yıl dönümünü kutlamak için serinin ilk oyunu olan Tom Clancy’s Ghost Recon’u Ubisoft Connect’ten ücretsiz olarak indirebilirler. Ayrıca, hem Fallen Ghost DLC’si tüm Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands oyuncuları için hem de Deep State Adventure DLC’si tüm Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint oyuncuları için; Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4, Stadia ve Windows PC’de Ubisoft Connect ile Epic Games Store üzerinden 11 Ekim’e kadar ücretsiz erişilebilir.

Ghost Recon Frontline’ın ilk kapalı testi, yalnızca Avrupa’daki PC oyuncuları için 14 Ekim’de başlayacak. Oyuncular; gelecek haberler, bilgiler ve oyun testleri ile ilgili bilgi almak için ghostreconfrontline.com‘a gidip kaydolabilirler.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here