Ana sayfa Haber Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, 6. Yıl 3. Sezon Crystal Guard’ı Duyurdu

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, 6. Yıl 3. Sezon Crystal Guard’ı Duyurdu

167
0
PAYLAŞ
Rainbow Six Siege Crystal Guard

Bugün Ubisoft®, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege 6. Yıl’ın üçüncü sezonu olan Crystal Guard’ı ve onun Hırvatistan’dan gelen, askeri bir mühendis olan yeni operatörü Osa’nın yanı sıra Sahil, Banka ve Kulüp Binası haritalarının yenilenmesini ve de başka birçok güncellemeyi duyurdu.

Crystal Guard’da oyuncular, Talon-8 Şeffaf Kalkan ile donatılmış yepyeni saldıran Osa’yı keşfedecekler. Bu ekipman; yere, kapı pervazlarına veya pencere pervazlarına yerleştirebileceği şeffaf kurşun geçirmez bir kalkan. Gerekirse, belirli kısıtlamalar (elinde silah olmadan, koşma kapalı, yüzüstü yatma kapalı) olsa da elinde kalkanla gezinebilir. Osa, birincil silah olarak 556 Xl veya PDW9 ve ikincil silah olarak PMM ile donatılmış orta hızlı, orta zırhlı bir operatördür.

Ek olarak Banka, Sahil ve Kulüp Binası haritaları; dengelemeyi, çevresel yıkımı, ses yayılımını ve aydınlatmayı geliştirmek için tamamen elden geçirildi. Crystal Guard, bu haritalara çok sayıda dengeleme ayarlaması getiriyor. Sahil’de K1 Servis Girişi alanının yerini K1 Resepsiyon bomba alanı aldı, yeni yerler ve daha fazla giriş yolu eklendi: Örneğin, Banka’da yeni bir ara yol ve Kulüp Binası’nda yeni bir yol düzenlendi. Çevresel yıkım açısından, Banka ve Sahil haritalarında yeni yıkılabilir duvarlar bulunuyor: Banka’da K2 Açık Tavanlı Merdiven’deki trabzan ve Sahil’de K2 VIP Salon’daki dış duvar.

Crystal Guard ile gelen ek güncellemeler aşağıdakileri içerir:

  • Elit kişiselleştirme: Oyuncular, her ikisine de sahip oldukları ve aynı operatöre ait olan herhangi bir başlığıbir Elit üniforma ile birlikte kuşanabilirler.
  • Operatör dengelemeleri (Twitch, IQ, Fuze, Mute).
  • Flaş algılama sistemi.
  • Cihaz hasar ayarlamaları.
  • Zırh yenilemesi.
  • Haksız kamuflajdan kaçınmak için rakipleri vurgulayan kenar aydınlatması.

Son olarak Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Capcom®’un hayatta kalma korku oyunu serisi Resident Evil’dan uyarlanan ikinci Elit görünümünü sunuyor: Lion “Leon S. Kennedy” Elit. Bu Elit görünüm 17 Ağustos’ta çıkacak.

Rainbow Six Siege, 2021’in sonbaharında yeni bir Koleksiyoncu kasasını satışa sunacak. Ubisoft Store’a özel olan bu kasa, Sledge’in balyozunun bir replikası, Tachanka Kıvılcım chibi’si ve Rainbow Six Siege için dijital içerik gibi özel eşyalar içeriyor. Ayrıntıları store.ubi.com adresinden bulabilirsiniz.

Crystal Guard için Test Sunucusu 17 Ağustos’ta, Osa ise 18 Ağustos’ta erişime açılacak. Test Sunucusu, oyuncuların ana oyuna gelecek olan oyun özelliklerini önceden test etmelerine olanak tanıyan, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege’in alternatif bir sürümüdür. Bu bir test ortamı olduğundan, Test Sunucusu’nda tutarlı bir oyun deneyimi garanti edilmez. Oyuncuların, Test Sunucusunda karşılaştıkları sorunları R6 Fix platformuna (buraya) bildirmeleri rica olunur.

Oyuncular şu adrese giderek oyun içi istatistiklerini keşfedebilir, ilerlemelerini takip edebilir, kişiselleştirilmiş özetler alabilir ve daha fazlasını yapabilir: https://www.ubisoft.com/tr-tr/game/rainbow-six/siege/stats

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege hakkında daha fazla bilgi için, lütfen bu adresi ziyaret edin: https://rainbow6.ubisoft.com

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here