Ana sayfa Haber Tom Clancy’s XDefiant Duyuruldu

Tom Clancy’s XDefiant Duyuruldu

280
0
PAYLAŞ
Tom Clancy's XDefiant

Geçtiğimiz aylarda sık sık söylentisi çıkan Tom Clancy’s XDefiant resmen duyuruldu. Ubisoft, yeni bir Tom Clancy oyunu duyurulacağını açıklayarak bir anlamda bu söylentileri doğrulamıştı. Dün akşam yapılan yayında ise Ubisoft San Francisco tarafından geliştirilmekte olan Tom Clancy’s XDefiant duyuruldu. Ubisoft, yeni oyunun tamamen ücretsiz olacağı ve oyunun henüz erken geliştirme aşamasında olduğu açıklandı.

Henüz herhangi bir çıkış tarihi verilmese de, oyunun çıkacağı platformlar şimdiden belli. XDefiant; Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Luna ve Ubisoft Connect tarafına çıkacak. Görünüşe göre oyun hızlı tempoya sahip ve içerisinde sınıf sistemini de barındıracak.

  • Wolves, (Tom Clancy’s Ghost Recon) bir tank sınıfı. Diğer sınıflardan daha yüksek cana ve kalkan ağırlıklı yeteneklere sahip.
  • Echelon, (Tom Clancy’s Splinter Cell) bir destek sınıfı ve gizlilik üzerine kurulu.
  • Outcasts, (Tom Clancy’s The Division) iyileştirme yeteneğine sahip. Ancak bu sınıf daha çok iyileştirme ağırlıklı oynanışa sahip olacak.
  • Cleaners, (Tom Clancy’s The Divison) ateş odaklı bir sınıf. Böylece verdiği hasar oldukça yüksek olan bir saldırı sınıfı.

Yapımcılar, çıkış sonrasında tüm haritaları görmeye başladığımızda aynı fraksiyonlarda gördüğümüz gibi birçok farklı oyundan ilham aldıklarını göreceğimizi söylüyor. Bu durum fragmana bakıldığında biraz daha belirgin oluyor. Dark Zone tecrübeleri zengin olan Division oyuncuları için tanıdık mekanlar göze çarpmakta. Oyun çıkışında çeşitli modlara da sahip olacak ve büyük harita havuzu ile hiç bir maçın aynı geçmeyeceği iddia ediliyor.

>>Diğer Ubisoft Haberleri<<

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here