Ana sayfa Haber Towers İçin Deneme Sürümü Videosu Yayımlandı

Towers İçin Deneme Sürümü Videosu Yayımlandı

575
0
PAYLAŞ

Towers, Dreamlit Entertainment tarafından geliştirilmekte olan ve şu ana kadar ilk videosu ile ilgi çekmeyi başarmış bir oyun.

Resmi web sitesine göre, bu Towers fragmanı 12 ay boyunca 6 temel geliştirici tarafından yapılan bir oyun prototipi. Dreamlit Entertainment, oyuncuların birlikte keşfetmeleri, inşa etmeleri ve savunmaları için gizemlerle ve harikalarla dolu fantastik bir dünya yaratmaya çalışmış.

Görünüşe göre, Towers büyük beğeni toplayan başlıklardan ilham alıyor gibi gözüküyor The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Monster Hunter ve Shadow of the Colossus.

Oyun, fragmanda görüldüğü gibi, oyuncuların Breath of the Wild’a benzer bir paraşütle kaymalarını sağlıyor. Fragmanda ayrıca, Monster Hunter benzeri bir şekilde, büyük yaratıkların bir grup maskeli avcı tarafından avlandığı görülebiliyor.

Videonun sonunda doğru, Shadow of the Colossus’un devlerini andıran yaratıklar görülüyor. Towers şu anda gelişim aşamasında ve keşif, inşaat, çiftçilik ve çok oyunculu unsurları içerdiği açıklanmış. Şu an için oyunun hangi platformlarda çıkış yapacağı veya ne zaman çıkış yapacağı hakkında bir bilgimiz yok.

No Man’s Sky Beyond Duyuruldu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here