Ana sayfa Haber Ubisoft Ghost Recon: Breakpoint İyileştirmesinde Kararlı

Ubisoft Ghost Recon: Breakpoint İyileştirmesinde Kararlı

376
0
PAYLAŞ

Ubisoft CEO’su Yves Guillemot, geçen hafta, Breakpoint için çok zor bir başlangıç olmasına rağmen, şirketin “gerekli iyileştirmeleri sağlamak için oyunu desteklemeye ve toplumu dinlemeye devam edeceğini” söyledi. Bugün, geliştirici ekibin yapmış olduğu bir açıklama ile bunun nasıl yapılacağı daha netleşti.

Breakpoint ekibi bir güncellemeyle, “Oyun hakkındaki düşüncelerinizi paylaşmak için zaman ayırdığınızdan dolayı ne kadar takdir ettiğimizi yeterince vurgulayamıyoruz. Bu ilk haftalar beklenenden daha zor olsa da geribildiriminizi kalbe alıyoruz” dedi. “Bu oyunu, Ghost Recon markasını ve siz, oyuncu topluluğumuzu derinden önemsiyoruz ve geliştirmeye kararlıyız.”

İlk adım, beklenildiği üzere, hataları düzeltmek olacaktır. Ubisoft, bir sonraki büyük güncellemenin Kasım ayının ortasına varacağını ve ardından bu ayın sonunda bir başkasının geleceğini söyledi. Oyun içi ekonomi de önümüzdeki birkaç hafta boyunca ayarlanacak, “oyunculara yönelik tecrübeyi daha konforlu hale getirecek” ve yapay zekâ takım arkadaşları geri getirilecek, ancak bu “büyük bir girişim” olduğu için hemen gerçekleşmeyecek.

“Ghost Recon için vizyonumuzun temel unsurlarından biri, hayranlarımızı cesur ve özgün bir askeri deneyime sokmak. Bu vizyon ve aldığımız geri bildirimler doğrultusunda, Ghost Recon Breakpoint’in daha radikal ve etkileyici bir versiyonu üzerinde çalışıyoruz. Ayrıca, seçim özgürlüğünü her zaman Ghost Recon DNA’sının bir parçası olduğundan, oyun deneyimini istediğin gibi şekillendirmeni istiyoruz.”

Ghost Recon: Breakpoint çıkışında büyük bir hayal kırıklığı yaratmış ve beklenenin çok altına inceleme puanları almıştı. Umarız geliştiriciler topluluk tarafından aldıkları geri bildirim ile oyunun hak ettiği yere gelmesini sağlarlar. Önümüzdeki günler neler gösterecek hep beraber göreceğiz.

Surviving Aftermath İlk Bakış

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here