Ana sayfa Haber Ubisoft Yeni Far Cry Oyununu Duyurdu

Ubisoft Yeni Far Cry Oyununu Duyurdu

654
0
PAYLAŞ

Ubisoft, The Game Awards 2018’de detayları paylaşılacak olan yeni Far Cry oyununun kısa tanıtım videosunu bizlerle paylaştı.

Paylaşılan görsel ve videonun ardından Nükleer felaket sonrasında geçeceği kesin olan oyunun detayları The Game Awards’da bizlerle olacak. Far Cry 5 oynamayan oyuncuların yazının devamına dikkat etmesini rica ediyoruz. Vereceğimiz detay 5. oyunun sonu hakkında büyük spoiler içermekte.

Far Cry 5’in Ardından

Far Cry 5’in sonunda patlayan nükleer bomba ile bir ilişkisi olup olmadığını bilmediğimiz oyunun nükleer felaket sonrasında geçeceği kesin olarak görünüyor. Ayrıca tanıtım videosunda paylaşılan ince detayların oyunda kullanabileceğimiz silahlara dair bilgi içerdiği de konuşulanlar arasında.

5. oyunun bittiği yerden devam edip etmeyeceği belli olmayan oyunun bağımsız bir hikayeye sahip olma ihtimali de oldukça yüksek. Blood Dragon tarzında bir oyun ile de karşılaşma olasılığımız var.

PC, PS4 ve Xbox için çıkacağı kesin olan oyunun 5. oyun için eklenti paketi olmadığı IGN’in paylaştığı habere göre Ubisoft tarafından onaylanmış görünüyor. The Games Awards 2018’in ardından detayları paylaşmaya devam edeceğiz.

Epic Games Kendi Oyun Mağazasını Açıyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here