Ana sayfa Oyun Beta Valorant İçin Rekabetçi Modu Geliyor

Valorant İçin Rekabetçi Modu Geliyor

433
0
PAYLAŞ
VALORANT
VALORANT

Riot Games, Valorant bir süredir söylentiden ibaret olan rekabetçi modu ve rütbe sisteminin oyuna geleceğini doğruladı. Rekabetçi modu .49 yamasının bir parçası olarak oyunun çıkışından önce eklenecek. Riot’un daha önce Rekabetçi bir mod eklemeyi düşünmediğini düşünülürse topluluk tarafından gelen bir geri dönüşe işaret ediyor.

Riot Games, yaptığı açıklamada diğer oyunlarla aynı hataları tekrar eden bir Rekabetçi mod istemediğini belirtmiş. Riot, Valorant’ın Rekabetçi tasarımına giren çeşitli odak alanlarını dikkate almış. Kişisel yetenek, oyuncuların üstün geldiğini değerlendirmek için dikkate alınacak ve düşük performans durumunda sistem oyuncuları düşürecek.

Başlamak için, Valorant oyuncuları Rekabetçi modun kilidi açılmadan önce 20 derecelendirilmemiş maçı tamamlamaları gerekiyor. Toplam 8 rütbenin, en üst rütbe VALORANT hariç, 3 adet alt kademeleri olacak. Oyundaki rütbeler ise şu şekilde isimlendiriliyor; Iron, Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Immortal ve VALORANT.

Valorant’ta rütbesi düşmesi olmayacak, ancak oyuncular 14 gün boyunca oynamayı bırakırsa rütbeleri gösterilmeyecek. Rekabetçi modu için parti oluştururken oyuncuları birbirleri ile en fazlaa iki rütbe farkı olması da gerekiyor. Valorant kapalı beta oyuncularının rütbeleri ise asıl oyunda devam etmeyecek.

Kapalı beta süreci Rekabetçi modun tanıtılmasıyla amacına hizmet edecek. Riot Games, modun kendisi ve onu destekleyen sıralı ilerleme sistemi ile ilgili her türlü geri bildirime özen göstereceğini belirtmiş. Oyunun asıl çıkış tarihiyse henüz açıklanmadı.

Ashes of Outland İncelemesi | Hoşgeldin Illidan

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here