Ana sayfa Haber Visions of N’Zoth Çıkış Tarihi Duyuruldu

Visions of N’Zoth Çıkış Tarihi Duyuruldu

367
0
PAYLAŞ
Visions of N’Zoth Şimdi Yayında!
Visions of N’Zoth Şimdi Yayında!

Horde ve Alliance kahramanları 14 Ocak itibarıyla çıkacak yeni World of Warcraft yaması Visions of N’zoth ile geride kalan birliklerini toplayıp tüm metanetleriyle serbest kalan kadim ilah N’zoth’un karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bu içerik güncellemesi, Battle for Azeroth’un muhteşem finalini bizlerle buluşturmasının yanı sıra yeni bir baskın, çeşitli yaşam kalitesi güncellemeleri, yeni müttefik ırklar ve çok daha fazlasıyla geliyor.

Visions of N’Zoth

Azeroth’un çürümesini temizleyin. Uldum’a ve Vale Of Eternal Blossoms şimdi N’zoth’un yozlaşan gücünün kavrayışında. Bu lanetlenmiş toprakları, eski tanrının hizmetçilerinin acımasız saldırılarından koruyun, etkisiyle mücadele etmek için ekipman kazanın ve yeni dehşetlere tekinsiz geçitlerini keşfedin.

Dünyanın kıyametine tanıklık edin. Korkunç kabuslarda Stormwind ve Orgrimmar’ı bekleyen karanlık kaderlere bakın. Minyonlarla yüzleşin, yasaklanmış bilginin güçlü parçalarını alın ve bu bükülmüş kehanetlerin gerçeğe dönüşmesini önleyin ve çıldırmamaya çalışın.

Void gücünden yararlanın. Potansiyel olarak ölümcül sonuçları olan yeni güçlü bir özellik olan dolu silahlar ve zırh arayarak n’zoth’un ona karşı karanlık gücünü çevirin. Bu etkilere karşı koymak için tedbirler alın veya gücünü benimseyin ve deliliğe dayanmayı öğrenin.

Efsanevi bir pelerin yapın. Zihninizi başkalarına karşı korumak saf kötülük barındıran bir nesne gerektirir. Deathwing’in oğulu Wrathion tam olarak nerede bulacağınızı biliyor. Skıl sağlığınızı korumak ve eski tanrının etkisinden kurtulmak için efsanevi bir pelerin olan Ashjra’kamas, kararlılık örtüsünü yapın ve geliştirin.

Bir Death Knight olarak yükselin. Visions of N’Zoth’un çıkışı ile yaklaşmakta olan Shadowlands eklenti paketini önceden satın alan oyuncular pandaren ve herhangi bir müttefik ırk olarak Death Knight yaratabilirler.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here