Ana sayfa Oyun espor Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi mücadelesi Devam Ediyor

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi mücadelesi Devam Ediyor

302
0
PAYLAŞ

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde zirve yarışı kızışarak devam ediyor. Geride kalan 6 haftanın ligdeki düğümleri çözmeye yetmediği sezonda hem zirve yarışı hem de mevsim finalleri mücadelesinde heyecan son üç haftaya taşındı.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde Kış Mevsimi lig aşamasının tamamlanmasına son üç hafta kaldı. Bu sezon hesapların oldukça karışık olduğu ligde zirve mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta aldığı galibiyetlerle puanını 8’e çıkaran Papara SuperMassive zirve yarışına yeniden dahil olurken, 1907 Fenerbahçe Espor ve Dark Passage ekipleri de 8’er galibiyetle yarıştan kopmayan takımlar arasında.

Mevsim Finalleri için ilk 6 yarışı

Lig aşamasında ilk 6 sırayı alan ekipler mevsim finallerinde oynamaya hak kazanıyor. VFŞL’de lig aşamasını ilk iki sırada tamamlayan takımlar ise mevsim finallerine direkt olarak yarı finalden başlayacak. Mevcut tabloda zirve için yarışan 3 takım bulunuyor: 1907 Fenerbahçe Espor, Dark Passage ve Papara SuperMassive. Geri kalan 3 takımı belirlemek için de büyük bir mücadele sürüyor.

Ligin orta sıralarında Beşiktaş, GALAKTICOS, fastPay Wildcats ve Team Aurora, bu hafta rakipleri karışışında aldıkları birer galibiyetle ilk 6 iddiasını sürdürmeye devam ediyor. 5 Ronin ve Royal Youth, ligin diğer ekiplerine kıyasla daha zayıf bir performans gösterse de iki tarafın da matematiksel olarak mevsim finalleri şansı devam ediyor.

VFŞL’de Gelecek Hafta

Şampiyonluk mücadelesi hız kesmeden devam ediyor! Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 7. hafta karşılaşmaları, 14 ve 15 Mart tarihlerinde Riot Games Espor Sahnesi’nde oynanacak.

2020 Yılı Mart Ayı Öne Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here