Ana sayfa Haber Warframe Fortuna Tanıtım Videosu Yayımlandı

Warframe Fortuna Tanıtım Videosu Yayımlandı

887
0
PAYLAŞ

Warframe Fortuna tanıtım videosu geçtiğimiz günlerde yayımlandı. Önümüzdeki günlerde bizlerle olacak Fortuna eklentisi Tenno’lar arasında heyecanla bekleniyor.

Warframe Fortuna

Venüs’ün Orb Vallis bölgesini keşfedeceğimiz Fortuna’da Eidolon’dan farklı olarak Corpus güçlerine karşı çatışacağız. Corpus’un şirket yapısı nedeniyle zor günler yaşayan bölgeye özgürlük getireceğimiz senaryo da merakla bekleniyor.

Ayrıca Hoverboard ve yeni etkinlikler bizlerle ilk paylaşıldığı günden bu yana oyuncuları heyecanlandırmaya devam ediyor. Yayımlanan tanıtım videosunda TennoCon’dan bu yana yayımlanan en detaylı oynanış detaylarına da ilk bakışı atma fırsatı bulduk.

Hikayenin ne şekilde devam edeceğini de merakla bekleyen oyuncular özellikle Lotus’un ve Tenno’ların kaderini de en kısa zamanda tecrübe etmek istiyor. Bu soruların cevabını alacağımız The Old War yamasının Fortuna’dan ne kadar sonra bizlerle olacağı da büyük merak konusu.

Fortuna eklentisinin önümüzdeki günlerde bizlerle birlikte olacak. TennoCon’da ilk bakışı atma fırsatı bulduğumu Railjack yamasının ise önümüzdeki yaz ayında çıkış yapacağı tahmin ediliyor.

Fortnite | Kevin Patladı Şimdi Ne Olacak?

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here