Ana sayfa Haber Warframe Güncellemelerinde Son Gelişmeler

Warframe Güncellemelerinde Son Gelişmeler

484
0
PAYLAŞ
Warframe
Warframe

Geliştirici Digital Extremes, önümüzdeki birkaç aylık Warframe güncellemelerinden neler bekleyebileceğiyle ilgili bir dizi yeni ayrıntı açıkladı. Stüdyo evden çalışma düzenine geçtiği için bazı beklenen güncellemeler ertelendi. Ancak son devstream ile mayıs ayında The Deadock Protocol, “iki hafta” sonra ise Nightwave: Glassmaker güncellemesi geleceğini duyurdular.

Geliştirici ekip Nightwave: Glassmaker’ın bir önceki kadar “acımasız” olmadığından emin olmayı amaçlıyor. Her zamanki ödüllerin yanı sıra, keşfedilecek yeni bir konum olacak. Burada devam eden Nightwave hikayesinde genişlemek için ipuçları aranacak. Oyuncuların araştırması için bir çeşit devam eden cinayet gizemi olarak düşünülebilir.

Deadlock Protokolü, Protea’yı ve Corpus’un kökenlerini tanıtan bir görevle mayıs ayında başlatılacak. Nisan ayında çıkması beklenen ancak ertelenen bu güncelleme, gözden geçirilmiş Corpus gemi parçalarını ve bazı yenilenmiş “boss” savaşlarının getirecek. Artık düşmüş düşmanlardan Greed Token düşecek. Bu eşyalar yeni gelecek olan Golden Hand türbelerinde kullanılarak oyuncuları arena meydanlarına götürecek.

Geliştiriciler ayrıca Warframe için Railjack Revisited için planlarından da bahsetti. Railjack rework, intrinsic kazancınızı ikiye katlayacak ve öldürme süresini büyük ölçüde azaltacaktır. Örneğin, tüm Grineer avcılarının sağlıkları ve zırhları yarıya indiriliyor. Railjack hızı iki katına çıkarken, destek %75 düşüyor. Kalkan gecikmesi beş saniyeden sadece üçe düşmekte. Tüm bu değişiklikler, asıl amacı, daha iyi bir Railjack yapmaya yöneliktir. Ancak bu süreç henüz bitmiş değil ve hala devam etmekte.

Ashes of Outland İncelemesi | Hoşgeldin Illidan

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here