Ana sayfa Haber Warframe Tennocon 2019 Açıklamaları

Warframe Tennocon 2019 Açıklamaları

539
0
PAYLAŞ

Digital Extremes’in geliştirdiği Warframe tam anlamı ile türünün en başarılı örneklerinden biri diyebilirim. Genel kanının aksine oyunun ücretsiz olmasından ziyade oyunun kaliteli bir içeriğe sahip olması asıl sebep. Her yıl düzenlenen Tennocon etkinliğinde bu yıl büyük açıklamalar yapıldı.

Genişleme Paketi Empyrean

Warframe’e gelecek olan genişleme, geleneksel anlamda bir genişleme değil. Yeni tasarlanmış bir ortam yerine, Empyrean, mevcut oyun dünyaları ve sistemlerinin kullanıldığı bir genişleme paketi. Railjack adındaki yenilenmiş gemimiz, eski dünyaların yeni bölümlerini keşfetmek ve eski düşmanlara karşı büyük filo savaşlarına katılmamızı sağlayacak. Tennocon’da gösterilen demo oldukça heyecanlandırdı diyebilirim.

The Duviri Paradox

Duviri Paradox’u, yeni düşman olan Planes of Duviri’yi tanıtıyor. At benzeri binekler, monokrom bir dünya, bir uzay ejderi ve garip, sinir bozucu teknolojiyi görüyoruz. Yayımlanan fragmanda, bize Warframe’in hikayesinde tam olarak nasıl bağlandığından emin olmasak bile Duviri’den tematik olarak neler bekleyeceğimiz konusunda güzel bir fikir veriyor.

The New War

Warframe hikâyesindeki yeni bölümün adı The New War. The New War’ın fragmanı, yaklaşmakta olan içeriğe güzel bir bakış. Bu bölüm, Warframe dünyasını genişletip, oyun takipçileri için bol miktarda bilgi sağlayacak. Bu anlatı bölümünün yayınlanma zamanında Empyrean’dan önce 2019 sonunda gelmesi bekleniyor.

Nightwave Series 2

Warframe, ikinci Nightwave Serisi ile sezon sistemini devam ettiriyor. Bu içerik ile Emissary Operator set ve sigil açabileceksiniz. Bunun yanı sıra Nikana Maligna silah kostümü de açılabilir.

Yeni giriş videosu Tennocon etkinliğinde gösterilen videolardan biri oldu. Açıkçası Warframe dünyası son derece güzel bir şekilde yansıtılmış diyebiliriz.

Journey İncelemesi | Huzurlu Bir Yolculuk Hikâyesi

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here