Ana sayfa Haber Warhammer 40K Battlesector Oyun Tecrübesi Zenginleştiriliyor

Warhammer 40K Battlesector Oyun Tecrübesi Zenginleştiriliyor

122
0
PAYLAŞ
Warhammer 40K Battlesector

Daha geçen ay yayınlanmasına rağmen sıra tabanlı strateji Warhammer 40,000: Battlesector, hayranlarından büyük ilgi görüyor. Şimdi geliştirici Black Lab Games, yeni taraflar eklemek de dahil olmak üzere oyuncuların sahip olduğu bir dizi büyük şikayeti ele alma planlarını açıkladı. Birimler için kıdem kazanma ve daha “derinlemesine” bir zorluk ayarı.

Battlesector, Temmuz ayında incelemelerde oldukça olumlu yorumlar aldı. Ancak en büyük eksiği geri oynama değeri olmayan sade bir hikaye modu. Ancak, daha önce Battlestar Galactica: Deadlock’u geliştiren Black Lab Games, ekibin Steam’deki yakın tarihli bir geliştirici günlüğünde açıkladığı gibi, kesinlikle bu sorunları çözmek için adımlar atıyor gibi görünüyor.

Battlesector’a gelen iyileştirmelerin başında “yeni birimler ve taraflar” eklenmesi geliyor. Ekip, bu yeni fraksiyonları yaratmak için “çok çalışıyor”. Ancak gönderi ne olabileceğine veya oyuncuların ne zaman bekleyebileceğine dair bir ipucu bile sunmuyor. Gönderide, “Temel oyunun kalite seviyesini korumak bizim için önemli ve bir yeni bir taraf oluşturmak çok fazla iş gerektiriyor” diyor.

Oyunun ana teması Blood Angels ana gezegenini Tyranid işgalinden kurtarmak olduğu düşünülürse yeni tarafların ne olacağı soru işareti. Ancak bu hikayeyi hatırlayanlar için akla gelen ilk isimler Flesh Tearers, Knights of Blood veya Angels Sanguine gibi popüler oluyor. Benzer bir senaryo ilk Tyranic savaşlarında Ultramar’da Ultramarines için olmuştu. Kim bilir belki bir genişleme paketi ufukta gözüküyor olabilir.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here