Ana sayfa Haber World of Warcraft 8.2 Rise of Azshara Hakkında Yeni Bilgiler

World of Warcraft 8.2 Rise of Azshara Hakkında Yeni Bilgiler

763
0
PAYLAŞ

Battle for Azeroth eklenti paketine sarsıntılı bir başlangıç yapan World of Warcraft, Rise of Azshara güncellemesi ile doğru yola girecek gibi duruyor.

Nazjatar ve Mechagon

Yeni güncelleme ile gelecek olan en büyük yenilikler, Hearth of Azeroth değişiklikleri ve Nazjatar ve Mechagon bölgeleri olacak. Nazjatar özellikle Battle for Azeroth hikâyesini devam ettirecek. Queen Azshara asıl hamlesini gerçekleştirerek tüm bölgeyi okyanusların derinliklerinden çıkartıyor. Bize düşen görev ise Javelin of Suramar’ı bulup Azshara’s Eternal Palace’ın kapılarını açmak.

Rise of Azshara ile gelen yeni bölgelerden biri Nazjatar
Rise of Azshara ile gelen yeni bölgelerden biri Nazjatar

Diğer bölge ise Mechagon. Kral Mechagon tüm canlıları mecha haline getirecek bir silah geliştirmekte. Oyuncular ise krala karşı gelen bir grup mechagnome’a yardım ederek Kral’ı durdurmaya çalışacağız.

Yepyeni Bir Hearth of Azeroth

Rise of Azshara, Hearth of Azeroth içinde çok beklenen değişiklikler getiriyor. Yeni sistemde Legion’da olduğu gibi dallanan bir yetenek ağacı bizleri bekliyor olacak. Yetenek slotları açıldığı zaman dünyadan düşen essence’ları buralara yerleştireceğiz. Bu essence’lar bir büyük iki küçük bonus sağlayacak.

Hearth of Azeroth yeni güncelleme ile daha iyi bir hale geliyor
Hearth of Azeroth yeni güncelleme ile daha iyi bir hale geliyor

Bunların yanı sıra yeni güncelleme ile Tauren ve Gnome oyuncuları Heritage zırhlarını elde edebilecekler. War Campaing ise devam edecek ve Horde oyuncuları Baine’in kaderini öğrenecekler. Önümüzdeki hafta PTR’a gelecek olan yeni içerik güncellemesinin çıkış tarihi ise henüz belirlenmiş değil.

NVIDIA RTX İçin 3 Yeni Demo Yayınladı

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here