Ana sayfa Haber World of Warcraft Warbringers Sylvanas Yayımlandı

World of Warcraft Warbringers Sylvanas Yayımlandı

865
0
PAYLAŞ

World of Warcraft Battle for Azeroth için hazırlanan kısa animasyonlardan Warbringers Slyvanas yayımlandı.

Warbringers Jaina’nın ardından heyecanla beklediğimiz serinin devamında Slyvanas’ın verdiği emirle Teldrassil’in yakılışına göz atma fırsatı buluyoruz. Battle for Azeroth çıkış öncesi etkinliği War of the Thorns görevlerinde hem Alliance hem de Horde tarafından tecrübe edeceğimiz ve Teldrassil’in yanışıyla bitecek savaşın sonuna şahitlik ettiğimiz animasyonun Horde tarafında hayal kırıklığı yarattığını söylemek istiyoruz.

Warbringers Jaina’da karşımıza çıkan metaforlu anlatımın yerini basit nefret içerikli bir anlatım almış durumda.

Horde Tarafında Neler Oluyor?

Yazının bu kısmına kişisel düşüncemi belirterek devam etmek istiyorum. Operasyon Merkezi ekibi içerisinde yapmış olduğumuz saatler süren Battle for Azeroth eklentisinde de Horde’un yine bir kötü karakter mi yoksa kötü kahraman rolünü üstlenmiş bir kurtarıcı mı çıkartacağı tartışmalarının ardından, videonun benim için hayal kırıklığı olduğunu söylemek istiyorum.

Garrosh’tan sonra Vol’jin’in bizlerinde tecrübe ettiği hazin sonunda Loa’ların Horde’un kurtarıcısı olarak Slyvanas’ı gördüğünü söylemesi gönlümüze su serpmişti. Fakat Beta sürecinde tecrübe ettiğimiz görevler ve etkinliklerin ardından yayımlanan videonun Slyvanas’ın Horde’u kişisel nefreti için kullandığının ötesine gitmiyor düşüncelerimiz.

Umarım Blizzard tekrar aynı hataya düşmez ve yeni bir Garrosh senaryosu ile karşılaşmayız. Karşılaşacaksak bile umarım, Horde artık kendini Alliance olmadan kurtarır.

Kişisel olarak World of Warcraft tarihine hakim olan biri olarak son eklemek istediğim eğer Sylvanas öldürülecekse bunu Varok Saurfang’in yapması olacaktır.

Merakla serinin son videosu Warbringers: Azshara’ı bekliyoruz. Bakalım Horde ve Alliance dışında savaşa etkisi olacak son karakterin hikayesi bizlere neler gösterecek.

Fortnite Summer Skirmish’e Türk Takımları Damgasını Vurdu

 

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here