Ana sayfa Oyun Blizzcon Yeni Hearthstone Eklenti Paketinin İsmi Sızdırıldı

Yeni Hearthstone Eklenti Paketinin İsmi Sızdırıldı

855
0
PAYLAŞ

Hearthstone için kuzgun yılının sonunda yaklaşırken son bir eklenti paketi bizleri bekliyor. Blizzcon öncesi resmi Kore YouTube kanalındaki bir oynatma listesinde “Brawl of Rastakhan” ismi görüldü. Buradaki Brawl ismi Kore dilinden tam olarak çevirisi olmayabilir ancak Rastakhan ismi çok şey ifade ediyor.

Hearthstone yeni eklenti paketi hakkında neler biliyoruz?

World of Warcraft için gelen son eklenti paketini Horde tarafında oynayanlar için Rastakhan oldukça tanıdık bir isim. Zandalar trollerinin kralı olan Rastakhan’ın yeni gelecek olan eklenti paketinde olması birçok soruyu beraberinde getirdi.

Yeni eklenti paketinin trol temalı olması şaşırtıcı bir durum değil. Warcraft hikâyesinde önemli bir yer kaplayan bu ırk şimdiye kadar Hearthstone içinde çok fazla temsil edilmemişti. Görünüşe göre 2018’in son eklenti paketinde trolleri bol bol göreceğiz.

Hearthstone kuzgun yılı eklenti paketleri
Hearthstone kuzgun yılı eklenti paketleri

Bu teorileri destekleyen bir başka görüş ise geçtiğimiz şubat ayında yapılan resmi paylaşım. Bu paylaşımda kuzgun senesinde çıkış yapacak eklenti paketlerinin görselleri paylaşılmıştı. Yeni gelecek olan eklenti paketinin trol temalı olacağı o zamandan beri yaygın bir görüş halinde. Önümüzdeki günlerde Blizzcon’da en sağlıklı cevapları alabileceğiz gibi görünüyor.

No Man’s Sky The Abyss Yaması Bizlerle!

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here