Ana sayfa Haber Yeni Nesil Assassin’s Creed Oyunundan Beklentiler Neler?

Yeni Nesil Assassin’s Creed Oyunundan Beklentiler Neler?

851
0
PAYLAŞ

Ubisoft daha yeni duyurulan Assassin’s Creed: Odyssey oyunu çıkmadan serinin bir sonraki oyunu hakkındaki planlarını açıkladı. Lionel Raynaud yeni nesil konsollar ile birlikte çok daha geniş çaplı oyunlar geliştirmek istediklerinden bahsetti.

Raynaud’a göre birden farklı zaman diliminde geçen bir Assassin’s Creed oyunu olasılıklar dahilinde. Bu sayede oyuncular animus ile farklı tarihlere yolculuk yapabilecekler. Tabi bu durum Far Cry ve Watch Dogs oyunları içinde geçerli. Far Cry’da farklı bölgeler veya şehirler arasında geçiş mümkün olabilecek.

Raynaud tekil bir senaryoya sahip oyunlar ile çıkış sonrası sürekli içerik ile desteklenen oyunlar arasındaki çizginin her geçen yıl daha da kaybolduğunu vurguluyor. Özellikle aksiyon macera türündeki oyunların artık sağlam bir çıkış sonrası desteğe sahip olması alışıla gelen bir durum.

Merhaba Ubiverse

Ubisoft’a göre şu anda bunu gerçekleştirilmesinin önündeki tek engel mevcut bellek teknolojilerinin henüz istenilen aşamaya gelmemiş olması. Bu açıklama özellikle Ubisoft oyunlarının aynı evrende (Ubiverse) geçtiğini savunan takipçileri heyecanlandırmış durumda. Özellikle Origins oyunununda ki Easter Egg bulunduğundan beri bu teori oldukça kuvvetlenmiş durumda.

Far Cry, Watch Dogs ve Assassin’s Creed’den temaların bir arada olduğu bir oyun görebilir miyiz bilemiyoruz ancak zaman bizi haklı veya haksız çıkartacaktır. Assassin’s Creed: Odyssey 5 Ekim 2018 tarihinde PS4, Xbox One ve PC platformlarında çıkışını yapacak.

Rocket League 2 Bekleyenlere Kötü Haber

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here