Ana sayfa Haber Yepyeni Bir Kart Oyunu KeyForge Duyuruldu

Yepyeni Bir Kart Oyunu KeyForge Duyuruldu

748
0
PAYLAŞ

Fantasy Flight Games KeyForge adında yeni bir kart oyununu duyurdu. Ancak yanlış anlaşılmasın bu bir bilgisayar oyunu değil. Peki KeyForge’u diğer kart oyunlarında ayıran nedir? Öncelikle oyunun geliştiricisi Richard Garfield. Richard Garfield kart oyuncularının çok iyi bildiği Magic: The Gathering’in yaratıcısı. Kendisi aynı zamanda yeni gelecek olan Dota temalı kart oyunu Artifact’in danışmanlarından.

Açıkçası işin içinde Richard Garfield olunca dikkat etmemek mümkün değil. Üstelik deste oluşturma ya da ek paket alma gibi bir durum söz konusu da değil. Magic gibi oyunlara aşina olanlar bilirler, booster pack adı verilen kart paketleri almadan düzgün bir desteye sahip olmak neredeyse imkansızdır. Ancak görünüşe göre KeyForge bu formülü değiştirmişe benziyor.

KeyForge Ezberleri Bozacak

Sadece tek bir deste ile 32 milyar özgün kombinasyon yapmanın mümkün olacağı söyleniyor. Ayrıca telefon uygulaması da geliştirilmekte. Bu uygulama sayesinde güncel metayı takip etmek ve diğer oyuncular ile turnuva organizasyonu yapılabilecek.

Günümüzde her şeyin artık dijital ortamda var olduğu düşünülürse sıfırdan bir kart oyunu tasarlamak Richard Garfield için bile iddialı bir hareket olmuşa benziyor. Ancak bu sektördeki tecrübesi düşünülürse eğlenceli bir kart oyunu olmaması için bir sebep göremiyoruz.

Fortnite 5. Sezon 4. Hafta Görevleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here