Ana sayfa Haber Yu-Gi-Oh! Duel Links’in Beşinci Yıl Dönümünü Kutluyor!

Yu-Gi-Oh! Duel Links’in Beşinci Yıl Dönümünü Kutluyor!

15
0
PAYLAŞ
Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS arc-v

Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), hit mobil ve PC oyunu Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS‘in beşinci yıl dönümünü kutluyor! Bugünden itibaren KONAMI, oyuna giriş yapan herkese Monster Reborn kartı ve Yeteneği (Skill) hediye edecek!

Düellocular 12 Ocak 2022 – 28 Şubat 2023 tarihleri arasında oyuna giriş yaparak, canavarları Mezarlıktan Special Summon edebilen Legend folyolu Monster Reborn kartı alacak ve oyunun seyrini her an değiştirebilme şansına sahip olacak. Bu kartı destekler nitelikteki Destiny Draw: Monster Reborn Skill’i ise Düellocuların (şayet ellerinde değilse) bir sonraki kart çekişlerinde Monster Reborn kartını çekmelerini sağlıyor. Hem kart hem de yetenek Düellocular için oldukça güçlü bir combo niteliğinde.

Monster Reborn‘a ek olarak, tüm Düellocular Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS Beşinci Yıl Dönümüne özel Yuya Sakaki ve Yami Yugi desenli Game Mat ve Kartlıklar kazanıyor.

Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS Beşinci Yıldönümü kampanyası kapsamında oyuncuları bekleyen diğer sürprizler arasında 1.000 Mücevher, bir Beceri Bileti (Skill Ticket) ve pek çok da Kart Bileti (Glossy UR/SR Rüya Biletleri dahil) yer alıyor.

Ayrıca Dark PaladinStrength in UnityDestined Rivals gibi güçlü kartlar içeren yeni Dark Magician temalı Structure Deck EX de oyunda. Daha fazla bilgi için adresimiz: https://www.konami.com/yugioh/duel_links/en/

Resmi Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU’nu temel alan Yu-Gi-Oh! Duel LinksKONAMI’nin dünyaca ünlü oyununu mobil cihazlara ve PC’ye taşıyor. Düellocular Yami Yugi, Jaden Yuki, Yusei Fudo gibi Yu-Gi-Oh! evreninin popüler karakterlerini dijital kart savaşlarında yaşatmaya devam ediyorlar.

Yu-Gi-Oh! serisi Kazuki Takahashi’nin dünyaca ünlü mangası Yu-Gi-Oh!’dan esinleniyor. Bu manga, 1996 yılında SHUEISHA Inc. Tarafından yayınlanan Weekly Shonen Jump dergisinde seri haline getiriliyor ve halen TV-Tokyo iştirakçisi kanallarda yayınlanan “Yu-Gi-Oh!” animasyon serisiyle devam etmekte. KONAMI ilk Yu-Gi-Oh! konsol oyununu 1998 yılında yayınladı ve seri, koleksiyon kartı oyunu da dahil olmak üzere, halen dünya çapında milyonlarca oyuncu tarafından oynanmakta. KONAMI farklı kanallardan Yu-Gi-Oh!12 içerikleri üretmeye devam ederek serinin ruhunu yaşatmaya devam ediyor.

Yu-Gi-Oh! Duel Links iPad®, iPhone® ve iPod touch® için ücretsiz olarak App Store® üzerinden, Android cihazlar için Google Play™ ‘den ve PC için de Steam üzerinden indirilebilir.

Konami, Castlevania 35 Yılını Özel Bir NFT Koleksiyonuyla Kutluyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here