Ana sayfa Haber Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyununda “Düelloya Dönüş” Vakti!

Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyununda “Düelloya Dönüş” Vakti!

31
0
PAYLAŞ
Yu-Gi-Oh!

Okullar açıldı ve artık dünya çapındaki Düellocular için eğitim vakti! Bu sonbahar, Konami Digital Entertainment B.V (KONAMI), Yu-Gi-Oh Koleksiyon Kart Oyunu’nun (TCG) klasik dönemlerini yeniden ziyaret ediyor! 2021 Tin of Ancient Battles, kaçırdığınız kartlara sahip olmak için mükemmel bir fırsat. Structure Deck: Cyber Strike ile Düello Akademisi ve Yu-Gi-Oh! GX’in sihirli salonlarına geri dönün ve mezun olmaya hazır olduğunuzda yeni Legendary Duelists setinde daha önce görülmemiş bir Ghost Rare kazanmaya hazır olun! Sınıf birincileri bir sonraki turnuva ödül güçlendirici OTS Tournament Pack 17 ile harika ödüller kazanabilirler.

Beklenen gün nihayet geldi! Her yıl, dünyanın dört bir yanındaki Düellocular, Yu-Gi-Oh! TCG’nin yıllık sürümlerini dört gözle beklerler ve bu yıl çıkış yapacak 2021 Tin of Ancient Battles ‘a geri sayım başladı. Geçen yılki 2020 Tin of Lost Memories‘in devamı niteliğindeki Tin of Ancient Battles, Firavun tabletini oluşturmaya ve Dark Magician ile Blue-Eyes White Dragon arasındaki savaşın destansı hikayesine devam ediyor. Tin of Ancient Battles, bu efsanevi canavarlar için yeni güçlerin kilidini açan üç yeni World Premiere kartına sahip olacak!

Her 2021 Tin of Ancient Battles kiti 12 Common, 1 Rare, 2 Super Rare, 2 Ultra Rare ve 1 Prismatic Srecret Rare bulunan 3 adet ekstra büyük Mega Paket içeriyor. Mega set, 2020’de piyasaya sürülen Ignition AssaultEternity CodeRise of the DuelistPhantom Rage gibi setlerden popüler kartları içermekte. Eğer bu setleri kaçırdıysanız, şimdi üst düzey Destelerle rekabet etmek için gereken en güçlü kartlardan bazılarını elde etme şansınız var.

2021 Tin of Ancient Battles

2021 Tin of Ancient Battles

Cyber’ın dönüşüne hazır olun! Cyber Dragon, bir dönemin turnuvalarına damgasını vurdu ve şimdi bu zamana kadarki en özelleştirilebilir Structure Deck ile geri dönüyor. Structure Deck: Cyber Strike, Zane Truesdale’in Yu-Gi-Oh! GX animesindeki stratejilerine dayanıyor ve Cyber Dragon ve Cyberdark temalarını yeni kartlarla yeniden tanımlıyor! Bunları ister ayrı ayrı oynayın veya Makine ve Ejderha temalarını karıştırarak kendi stratejinizi oluşturun.

Ayrıca Structure Deck: Cyber Strike’da Cyber DragonCyber End Dragon ve Overload Fusion‘dan Jizukiruthe Star Destroying KaijuGizmek Orochithe Serpentron Sky SlasherFusion Deployment ve Infinite Impermanence’a kadar birçok kartın yeniden basımını bulacaksınız!

Structure Deck: Cyber Strike 15 Ekim’de sizlerle! Her paket Deluxe Game Mat/Düello Kılavuzu, 43 kartlık Main Deck ve 5 kartlık Extra Deck ile toplam 48 karttan oluşuyor. Bu kartlar arasında 40 Common, 3 Super Rares ve 5 Ultra Rare kart var.

Structure Deck: Cyber Strike 

Değişim rüzgarlarını kucaklayın! Legendary Duelists: Synchro Storm Yu-Gi-Oh!’nun tamamen WIND yaratıklarından oluşan ilk paketi. Yu-Gi-Oh! ARC-Vden Yugo’nun “Speedroid” canavarları geri döndü ve Destenizi ve Graveyard’ınızı uçurmaya hazır.

Ayrıca Legendary Duelists: Synchro Storm bir Ghost Rare olarak son derece nadir de olsa destelerde yer alacak! April’s Ghosts From the Past destesine gelen pozitif yorumlardan sonra, koleksiyonunuza bu muhteşem chase kartını ekleme fırsatını kaçırmayın.

Legendary Duelists: Synchro Storm 28 Ekim’de piyasada olacak. 57 arttan oluşan bu paket 29 Common, 10 Rare, 8 Super Rare, 9 Ultra Rare ve 1 Ghost Rare içeriyor.

Legendary Duelists: Synchro Storm

Kartları toplayın, Destenizi oluşturun ve harika ödüller kazanın! Ekim ayından itibaren, OTS Tournament Pack 17paketlerini kazanmak için Resmi Turnuva Mağazalarında yarışın. Bu özel güçlendirici paketler, Ultimate Rare Infinite Impermanence ve Ultimate Rare Black Lustre Soldier – Soldier of Chaos dahil olmak üzere Ultimate Rare kartları bulabileceğiniz tek yol! Keşfedilecek 3 Ultimate Rare ve 10 Süper Rare ile OTS Tournament Pack 17, favori Destenize size çok özel ve güçlü kartlar kazandırabilir.

OTS Turnuva Paketi 17, 14 Ekim’de yalnızca Resmi Turnuva Mağazalarında toplam 26 kartla piyasaya çıkıyor: 13 Common, 10 Super Rare ve 3 Ultimate Rare içeren OTS Turnuva Paketleri, yalnızca bir turnuva ödülü veya katılım paketi olarak sunulmakta.

Ekim ayı hem çevrimiçi mağazada hem turnuva mağazalarında birçok heyecan verici etkinliğe gebe! 2-3 Ekim hafta sonu Remote Duel Extravaganza etkinliğiyle başlıyor.

Etkinliğe katılmak ister miydiniz? Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Okyanusya’da yaşayan Düellocular, 30-31 Ekim tarihlerindeki Burst of Destiny Premiere’inde yepyeni 100 kartlık güçlendirici sete ilk kez bakmaya davetli. Yakınınızdaki Resmi Turnuva Mağazasından en yeni kartları alın, ardından evinizin konforunda Remote Duel Invitational canlı yayınlarında keyifli kapışmaları izleyin!

Düelloculara yönelik eğitim programları da dahil olmak üzere KONAMI’nin kapsamlı Organize Oyun programları hakkında daha fazla bilgi için şu adrese gidin: https://www.yugioh-card.com/uk/events/[SF1] .

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here