Ana sayfa Haber Battle for Azeroth 8.1 Yama Detayları Açıklandı

Battle for Azeroth 8.1 Yama Detayları Açıklandı

1042
0
PAYLAŞ

Battle for Azeroth 8.1 yamasının detayları açıklandı! Yeni gelecek yamanın isimi Tides of Vengeance. Tides of Vengeance ile birlikte bizleri bir çok yenilik bekliyor gibi görünüyor.

Alliance ve Horde arasındaki savaşın oldukça uzak göründüğü, fakat yeni yamayla birlikte bu durumun değişeceği ilk açıklananlar arasında. Yeni yamayla birlikte ‘The War Campaign’ devam edeceği, Saurfang, Tyrande ve Vol’jin için özel hikayelerin geleceği ve yeni World Quest’ler ekleneceği açıklananlar arasında.

Yeni yamayla birlikte bir çok oyununun heyecanla beklediği eski ırklar için Heritage Armor’ların ilk ikisi bizlerle olacak gibi görünüyor. Dwarf ve Blood Elf’ler için gelecek olan Heritage Armor’a ulaşmak için ise sadece ırksal bir görev yapmak yeterli olacağı açıklandı.

Battle for Azeorth Cüce Zırhları
Battle for Azeorth Cüce Zırhları

Ayrıca Alliance ve Horde arasındaki savaşın etkilerini daha sıcak bir şekilde görebileceğimiz ve tecrübe edebileceğimiz ‘Incursion’ etkinlikleri bizleri bekliyor olacak. Legion eklenti paketinde tecrübe ettiğimiz Legion Assault etkinliğine benzeyecek etkinlikle birlikte Alliance ya da Horde bir bölgeye saldıracak, bölgede World Quest’ler kapanırken oyuncular bu saldırıyı geri püskürtmeye çalışacaklar.

Merakla beklenen Zandalar Troll’ü ve Kul Tiran’da 8.1 ile birlikte oyuna dahil olacak, yapılan açıklamayla birlikte bir çok oyuncunun sormuş olduğu bu ırklara nasıl ulaşacağımız sorusuna da cevap almış oluyoruz. Kul Tiran için Proudmoore Admiratly, Zandalar Troll’ü için ise Zandalari Empire ile Exalted konumunda olmamız yeterli (elbette ki özel bir senaryoya sahip olacaklarını tahmin etmek zor değil.)

Yeni Raidlerimiz: Siege of Zuldazar ve Crucible of Storm

Tides of Vengeance ile birlikte yeni raidlerde bizlerle birlikte olacak. Siege of Zulzadar’ın daha önce tecrübe ettiğimiz raidlerden farklı olacağı belirtildi. Horde Zulzadar’ı Alliance kuvvetlerine karşı korumaya çalışırken Alliance ise Zulzadar’ı işgal etmeye çalışacak. Raidimizin Alliance için son Boss’u King Rastakhan olurken Horde için raid’in son Boss’u Jaina Proudmoore olacak.

Siege of Zuldazar’da Alliance ve Horde birbirlerine karşı savaşacaklar

Zuldazar raidinin ardından bizlerle olacak olan Crucible of Storm’un iki adet Boss’a sahip olacağı açıklandı. Crucible of Storm’un Azshara ve N’Zoth ile bağlantısı olduğunu tahmin ediyoruz.

8.1 Ne Zaman Geliyor

Yamanın ne zaman geleceğine dair kesin bir açıklama yok. Fakat yeni yamayı önümüzdeki hafta sonunda PTR’da deneyebiliyor olacağız.

Blizzard’dan Battle for Azeroth Açıklamaları

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here