Ana sayfa Masaüstü Vermintide 2 Sınıf Rehberi: Markus Kruber

Vermintide 2 Sınıf Rehberi: Markus Kruber

2115
0
PAYLAŞ

‘Vermintide 2’ çıkışı ile birlikte bizler gibi birlikte oyun oynamayı seven ve Co-Op meraklısı oyuncuları kendisine çekmeyi başardı. İlk oyunu oynayan ve oyundan keyif alan bir çok kişi oyuna kaldığı yerden devam ediyor. Elbette ilk oyundan sonra büyük değişiklikler geçiren oyunda bizlerin gözüne çarpan kahramanlarımızın artık alt sınıflara sahip olması. İkinci oyunda karşımıza çıkan alt sınıflara göz atmak ve yeni başlayanlara hangi kahramanla başlamak istediklerine karar vermelerinde yardımcı olmak adına küçük bir rehber hazırladık.

İlk olarak Maskus Kruber’ı inceleyeceğiz;

Markus Kruber – Imparatorluk Askeri

Mercenary
Markus’un başlangıc sınıf olan Mercenary orta sınıf zırha, yakın mesafe ve uzun mesafe silahlara erişimiyle özellikle oyuna yeni başlayan oyuncular için tavsiye edebileceğimiz bir sınıftır. Ayrıca kariyer özelliği ve pasif özellikleri Mercenary sınıfını yüksek zorluk seviyesinde de kullanılabilir bir sınıf yapmakta.

Kariyer Özelliği – Morale Boost:
Mercenary sınıfının aktif kariyer özelliği etrafındaki düşmanları geçici bir süre sersemlettiği gibi ayrıca takım arkadaşlarına da geçici bir süre sağlık kazandırır. Kalabalık savaşlarda ya da düşmanlarınız tarafından sarıldığınız da hem kendinizin hem de takımınızın hayatını kurtaracak bir özelliktir.

Pasif Özelliği – Paced Strike:
* Markus 3 Düşmana aynı anda vurduğunda saldırı hızı 6 saniye boyunca %10 artar.
* Saldırılarının açısı daha büyüktür (%25 daha büyük açı).
* Kritik saldırı şansı %5 daha fazladır.

Huntsman
Huntsman Markus’un 7. seviyeye ulaştığımızda kullanabildiğimiz sınıfıdır. Hafif zırh kullanması nedeni ile ön saflardaki yerini kaybetmesine rağmen, mesafeli silahlardaki ustalığı Huntsman’ı oyundaki en ölümcül sınıflarından biri yapıyor.

Kariyer Özelliği – Hunter’s Prowl:
Huntsman sınıfının aktif kariyer özelliği Maskus’un bir süreliğine gözden kaybolmasını sağlıyor. Tehlikeli durumlarda düşmandan kaçmak ya da düşmanlarınızı tuzağa düşürmek için oldukça yararlı bir özelliktir. Bu özelliği kullandığınız da 6 saniye boyunca hasarınız 1.5 katına çıkacaktır. Ayrıca mesafeli silahlara mühimmat yükleme hızınız da 2 katına çıkacaktır.

Pasif Özelliği – Waste Not, Want Not:
* Uzun mesafeli kafaya yapılan atışlar 1 mühimmat geri kazandırır.
* Menzilli atışlarda hasar kaybı yaşamaz.
* Takım arkadaşlarının ve kendi kritik hasar şansını %5 oranında arttırır.

Foot Knight
Markus’un 12. seviyede kullanabildiği Foot Knight oyundaki en kuvvetli zırh sahibi sınıflarından biridir. Aldığı az hasar ile birlikte ön saflardaki düşmanları uzun süre tutabilecek kapasitededir. Özellikle kalkan ve kılıç ile kullanılmasını önerdiğimiz sınıf, yüksek hasar potansiyeline sahip takım arkadaşlarınızı korumanız için idealdir.

Kariyer Özelliği – Valiant Charge:
Foot Knight kariyer özelliği Markus’un ileri doğru fırlayarak yolunun üzerinden bütün düşmanları geçici bir süre yere düşürmesini sağlar. Düşmanlarınızın arasındaki takım arkadaşlarınızı kurtarmak için birebir özellik olmasının yanı sıra, taktiksel avantaj kazandırmak için de fazlasıyla kullanacağınız bir özelliktir.

Pasif Özelliği – Protective Presence:
* Takım arkaşlarının %15 oranında daha az hasar almasını sağlar.
* +2 Stamina’ya sahiptir.
* %15 daha az hasar alır.

Neden Markus?

Eğer ön saflarda olmayı seviyorsanız, Markus’un sizin için biçilmiş kaftan olduğunu söyleyebiliriz. Mercenary alt sınıfı çift elli silahlarla ön saflarda katliam yaratıp, Huntsman sınıfı ile düşmanlarınızı tuzağa düşürüp oyunun yönünü değiştirebilir, Foot Knight ile düşmanlar ve takım arkadaşlarınızın arasında bir duvar örebilirsiniz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here