Ana sayfa Haber Overwatch All-Star Arcade’in Oyun Modu Oylamaları Başladı

Overwatch All-Star Arcade’in Oyun Modu Oylamaları Başladı

513
0
PAYLAŞ
Overwatch League
Overwatch League

Overwatch League’in ikinci All-Stars etkinliği başlıyor! Eğlencenin startı 15 Mayıs Çarşamba günü T-Mobile’ın sponsorluğunda yapılacak Widowmaker 1v1 Talent Takedown (Birebir Kapışma) ve State Farm’ın sunduğu All-Star Arcade karşılaşmaları ile verilecek.

Oyunun takipçileri Twitter hesabı üzerinden gerçekleştirilen oylamayla All-Star Arcade’de oynanacak oyun modları için oy kullanabilecekler.

All-Star’da yer alacak oyuncuların başlangıç sıralamaları için oy kullanmak isteyen Overwatch severler ise 28 Nisan’da web adresinden oylarını verebilirler. Her dağılımda hayranlar tarafından belirlenen 6 oyuncu dışında 12 ekstra oyuncu All-Star’da yer almaya hak kazanacak ve her iki gün de yarışma fırsatına sahip olacaklar.

Özel yetenekli oyun modları (Custom Skill Games), 15 Mayıs’ta Türkiye saatiyle sabah 4:00’te başlayacak ve Twitch ve resmi web sitesi üzerinden canlı yayınlanacak. Intel’in sunduğu Overwatch League 2019 All-Star Game ise bir sonraki gün yine aynı saatte Twitch ve resmi web sitesi üzerinden canlı yayınlanacak.

Overwatch League ekibi support (destek) kahramanları Mercy ve Lúcio için özel birer efsanevi skin geleceğini de duyurdu. Her iki skin de 7 Mayıs’tan itibaren oyun içinden satın alınabilecek. Detaylı bilgi için overwatchleague.com adresine göz atabilirsiniz.

Overwatch Workshop’ta Kendi Oyununu Yarat

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here