Ana sayfa Haber SCUF Gaming CORSAIR Ailesine Katılıyor

SCUF Gaming CORSAIR Ailesine Katılıyor

344
0
PAYLAŞ

CORSAIR, portföyüne premium oyun denetleyicileri ekleyerek SCUF Gaming firmasını satın almayı kabul ettiğini duyurdu. 2011’de piyasaya sürüldüğünden beri, SCUF tek tasarımın hepsine uymadığını fark etti ve Xbox, PlayStation ve PC ile kullanım için performans kumandaları için yeni bir standart belirledi.

SCUF Gaming, el kullanımını artırmak ve performansı iyileştirmek ve rekabetçi oyunların değişen karmaşıklıklarına uyum sağlamak için denetleyici düzenini yeniden tasarlayarak kumandaların kullanım şeklini kökten değiştirdi.

Jenerik oyun kumandaları ile karşılaştırıldığında, SCUF denetleyicileri özellik ve tasarıma göre modülerdir, el hareketlerini kısaltmak ve ölçülebilir bir performans avantajı elde etmek için spesifikasyona göre üretilmiştir, bu da oyuncuların denetleyiciyi bireysel tercihlerine göre uyarlamasını kolaylaştırır.

SCUF kumandaları, patentli bir kontrol sistemi, çıkarılabilir arka tuşlar, hızlı erişim yeniden eşleme anahtarı, özelleştirilebilir parmak çubukları, tetik durdurucular ve genişleticiler, D-padlerin seçimi ve değiştirilebilir manyetik ön panel dahil çok sayıda yapılandırılabilir bileşen içermekte.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here