Ana sayfa Masaüstü Frostpunk 2 11 bit studios Tarafından Duyuruldu

Frostpunk 2 11 bit studios Tarafından Duyuruldu

155
0
PAYLAŞ
Frostpunk 2

Geliştirici 11 Bit Studios’un yayımladığı bir fragman ile Frostpunk 2 geliştirildiği duyuruldu. Geçen Haziran’daki tanıtım videosunda söz verildiği gibi, bugünkü duyuru 11 Bit’in şu anda üzerinde çalıştığı üç oyundan biri Frostpunk 2 oluyor.

Orijinal Frostpunk, ilk yılında 1,4 milyon kopya satarak Varşova merkezli 11 Bit Studios için çok iyi bir başarıydı. İlk oyun, oyuncuları volkanik bir kışın getirdiği dondurucu soğuklarda hayatta kalmaya çalışan kıyamet sonrası bir şehrin kontrolüne bırakıyordu. İnsanlığın uzun kışı atlatabilmesi için yakacak kömür ve odun ve sanayi kurmak için çelik arayarak hayatta kalma konusu şaşırtıcı bir şekilde oldukça ilgi çekti.

Görünüşe göre Frostpunk 2, daha az kömür ve odun yerine, yağ yakma konusunda daha fazla odaklı olacak. New London şehri genişledikçe ve kömür kaynakları azaldıkça, petrolün insanlıktan geriye kalanların yeni kurtuluşu olması bekleniyor.

Frostpunk 2 yardımcı yönetmeni Jakub Stokalski, “Amacımız düz bir devam oyununda daha fazlasını yapmak,” dedi. “Oyunculara sunmayı hedeflediğimiz şey, orijinal Frostpunk’ın çok ötesine geçen bir deneyim. Oyuncuların beklemesi gereken geniş bir seçimler evreni, toplumu ve şehri uygun gördükleri şekilde şekillendirme ve sonuçlarından yararlanma özgürlüğü. ”

Duyuruyu kutlamak için 11 Bit Studios, orijinal Frostpunk’ı oynaması ücretsiz bir hafta sonu için hazırlıyor. Bugünden 16 Ağustos’a kadar Steam’de Frostpunk’ı ücretsiz indirebilir ve oynayabilirsiniz. Frostpunk 2’ye gelince, devam oyunu hala geliştirmenin ilk aşamalarında ve çıkış tarihine dair henüz bir açıklama yapılmamış durumda. 11 Bit’in üzerinde çalıştığı diğer iki oyuna ise henüz açıklanmadı.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here