Ana sayfa Haber Warhammer 40K Chaos Gate Daemonhunters Fragmanı Yayınlandı

Warhammer 40K Chaos Gate Daemonhunters Fragmanı Yayınlandı

48
0
PAYLAŞ
Warhammer 40K Chaos Gate Daemonhunters

Geçtiğimiz aylarda duyurusu yapılan Warhammer 40K Chaos Gate Daemonhunters için yeni bir sinematik fragman yayınlandı. Gelecek olan oyun sıra tabanlı klasik Warhammer 40,000: Chaos Gate’in yenilenmiş hali. Hikayesi ise Helsreach yazarı Aaron Dembski-Bowden tarafından yazılıyor.

Yeni gelecek olan oyun taktiksel tur bazlı RPG olarak tanımlanmış. Warhammer 40K masaüstü oyunları düşünüldüğü zaman oldukça makul bir tanımlama denebilir.

Daemonhunters, Adeptus Astartes’in (Space Marine) diğerlerinden genetik olarak farklı benzersiz bir bölüm olan Space Marines’in gizli Grey Knights’ın hikayesini anlatacak. Grey Knight, kendilerini Kaos güçleriyle savaşmaya adamıştır. Ordo Malleus’un askeri kolu olarak hizmet veren bu birimler her biri güçlü bir psyker’dır. Bu, onları ister silah veya ister warp’ın tehlikeli ve kudretli  enerjileriyle savaşma konusunda eşit derecede yetenekli kılar.

Orijinal Chaos Gate 1998’de piyasaya sürülmüştü. Aynı zamanda Kaos güçlerine karşı çıkan Ultramarines’in perspektifinden bir hikaye anlatıyordu. İlk oyun, isimler ve benzersiz silahlarla kişiselleştirilebilen, son derece yapılandırılabilir bir sisteme sahipti.

Dembski-Bowden, Black Library’deki en ilginç romanlardan bazılarını, özellikle Chaos Space Marine bakış açısından yazmıştır. Black Legion ve Night Lords üçlemesi – Soul Hunter, Blood Reaver ve Void Stalker gibi eserleri içerir. Ayrıca, Black Templars Chaplain Grimaldus’un hikayesini ve forge world Armageddon’un büyük bir ork istilasından savunmasını anlatan hayranların favorisi Helsreach’ten de sorumludur. Bu roman, Richard Boylan’ın YouTube dizisi Helsreach’in temelini oluşturdu.

Warhammer 40K Battlesector Oyun Tecrübesi Zenginleştiriliyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here