Ana sayfa Haber 2019 Yılı Mayıs Ayı Öne Çıkan Oyunlar

2019 Yılı Mayıs Ayı Öne Çıkan Oyunlar

1476
0
PAYLAŞ

Mayıs ayı yazın habercisi olmakla beraber aynı zamanda 2019’un ilk yarısında ardı ardına çıkan oyunlardan sonra hafif bir durulma ayı gibi duruyor. Ancak bu bir süredir beklenen oyunlar gelmiyor demek anlamına gelmiyor.

Life is Strange 2: Episode 3

Life is Strange 2, yeni bölümünde Sean ve Daniel Diaz’ın Meksikaya olan yolculuklarına devam ediyorlar. Kaliforniya Çam Ormanında bir grup evsiz ile karşılaşan kardeşler yeni zorluklara meydan okuyacaklar.

Life is Strange 2: Episode 3, 9 Mayıs’ta çıkış yapacak.

Yakuza Kiwami 2

Yakuza Kiwami 2, 2006 yılında çıkan Yakuza oyununun yeniden yapımı. Üçüncü bakış açısından açık bir dünyada Kazuma Kiryu’yu canlandırdığımız oyun senaryo kısmında çeşitli iyileştirmeler ile birlikte geliyor.

Yakuza Kiwami 2, 9 Mayıs’ta çıkış yapacak.

Rage 2

İlk Rage oyununun geçtiği dünyaya düşen bir meteor tüm dünyayı kaos ve anarşiye sürüklemiş. Bizde hayatta kalan son ranger olarak oyuna dahil oluyoruz. Açık dünya oynanışına sahip olan oyunda oldukça geniş bir içerik bizleri bekliyor.

Rage 2, 14 Mayıs’ta çıkış yapacak.

A Plague Tale: Innocence

14.yy Fransa’sında geçen oyunda hayatta kalmaya çalışacağız. Vebanın kol gezdiği bu oyunda hastalık taşıyan fare sürülerinden kaçmaya veya onları yönlendirerek olası tehlikelerden kaçınmaya çalışacağız.

A Plague Tale: Innocence, 14 Mayıs’ta çıkış yapacak.

Total War: Three Kingdoms

Strateji denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Total War ile bu sefer Çin’e gidiyoruz. 12 farklı karakterden birini seçerek antik Çin’i tek bir bayrak altında toplayacağız.

Total War: Three Kingdoms, 23 Mayıs’ta PC için geliyor.

Conan Unconquered

Conan dünyasında geçen bir gerçek zamanlı strateji oyunu olan Conan Unconquered. They are Billions ve Frostpunk benzeri bir oynanışa sahip olacak. Hyborian çağı denilince hayatta kalma öğeleri olmadan olmaz.

Conan Unconquered, 30 Mayıs’ta çıkış yapacak.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here