Ana sayfa Kültür & Sanat Dizi Anahtar Ev’e Hoşgeldiniz! Locke&Key Resmi Fragmanı Yayınlandı!

Anahtar Ev’e Hoşgeldiniz! Locke&Key Resmi Fragmanı Yayınlandı!

49123
0
PAYLAŞ

Netflix’in heyecanla beklenen dizisi Locke&Key, Joe Hill ve Gabriel Rodriquez’in en çok satan çizgi roman dizisinden uyarlandı.Babaları gizemli bir şekilde öldürülen üç kardeş anneleri ile dedelerinden kalma Anahtar Ev’e (Keyhouse) yerleşir. Taşındıkları evde babalarının ölümüne dair cevapları bulacakları sihirli anahtarlar keşfederler.

Locke kardeşler, bu farklı anahtarları ve onların eşsiz güçlerini fark ettikçe, gizemli bir şeytan uyanır ve anahtarları ele geçirmek için harekete geçer. Carlton Cuse (Lost, Bates Model) ve Meredith Averill (Tepedeki Ev) tarafından hayata geçirilen dizi aşk, kayıp ve güçlü aile bağlarını anlatan bir olgunlaşma hikayesini konu alıyor.

Locke&Key kadrosunda, Darby Stanchfield (Scandal) Nina Locke, Jackson Robert Scott (IT ve IT 2) Bode Locke, Connor Jessup (American Crime) Tyler Locke, Emilia Jones (Horrible Histories) Kinsey Locke, Bill Heck (The Ballad of Buster Scruggs) Rendell Locke, Laysla De Oliveira Dodge, Thomas Mitchell Barnet Sam Lesser, Griffin Gluck (American Vandal) Gabe ve Coby Bird Rufus Whedon karakterlerine hayat veriyor.

Dizinin yürütücü yapımcıları arasında ise Carlton Cuse, Meredith Averill, Aron Eli Coleite, Joe Hill, Chris Ryall, Lydia Antoni ve Ted Adams, Lindsey Springer, Andy Muschietti, Barbara Muschietti, David Alpert ve Rick Jacobs, Tim Southam, John Weber ve Frank Siracusa.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here