Ana sayfa Haber FNBRLeaks Sosyal Medya Hesapları Epic Games İsteği Üzerine Kapatıldı

FNBRLeaks Sosyal Medya Hesapları Epic Games İsteği Üzerine Kapatıldı

670
0
PAYLAŞ

Epic Games yapmış olduğu istek üzerine tarafından yapılan istek üzerine Fortnite hakkında yapmış olduğu ‘Data-Mining’ ve sızdırmalarla ünlü FNBRLeaks sosyal medya hesapları kapatıldı.

Epic Games’in geçtiğimiz hafta başında FNBRLeaks’e gönderdiği yazışmaların ardından zorunlu olarak bütün sosyal medya hesapları kapanan sitenin gelecekte sızıntı yapması da engellendi.

Epic Games Topluluğu Endişelendirdi

Bu durumun ardından özellikle ‘Data-Mining’ yani veri madenciliği üzerine yoğunlaşan bir çok site ve topluluk endişelenmeye başladı. Epic Games’in Fortnite üzerinde bu tarz araştırmalar ve haberler yapan kişilere yönelik bir operasyon yapıyor olduğu dedikodularına yine cevap Epic tarafından geldi.

Epic Games tarafından veri madenciliği yapan sitelere karşı savaş açmış olma olasılığı topluluğu oldukça rahatsız etti.
Epic Games tarafından veri madenciliği yapan sitelere karşı savaş açmış olma olasılığı topluluğu oldukça rahatsız etti.
FNBRLeaks Neden Kapanmaya Zorlandı

Firmanın yapmış olduğu açıklamada FNBRLeaks sosyal medya hesaplarının kapatılmasına ve çalışmalarını durdurmasına sebebin yapmış olduğu sızıntılar olmadığı ortaya çıktı.

Epic Games tarafında yapılan açıklamada FNBRLeaks’in sahibi Preston ve çalışanlarının kötü niyetli yazılımlar reklamını yaptığı, bu yazılımların Fornite içerisinde kullanılması sebebiyle firmanın sosyal medya hesaplarını kapatılmaya zorlandığına değinildi.

Bu açıklamanın ardından oyuncuların dikkatle takip ettiği Fortnite Insider gibi siteler ve topluluklar da derin bir nefes almış oldu. Ayrıca Epic Games tarafında yapılan açıklamada üstü kapalı olarak ‘Data-Mining’ edilmesi istenmeyen özelliklerin ulaşılamaz olduğuna da değinildi.

Önümüzdeki günlerde bu açıklamaların ardındaki gerçek niyeti hep birlikte göreceğiz.

Fortnite 7. Sezon 2. Hafta Görevleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here