Ana sayfa Haber Fortnite 2. Bölüm’e Hoş Geldiniz!

Fortnite 2. Bölüm’e Hoş Geldiniz!

985
0
PAYLAŞ

Fortnite pazar günü 10. Sezonu bitiren The End etkinliği ile yaklaşık 2 gündür oynanmaya kapanmıştı. 3. Sezonda meteor’un düşüşünden beri arka planda ilerleyen hikâye bir sonraki bölüme geçiyor. Meteor’un içinden çıkan gezgin durdurmaya çalıştığı döngüyü kırıp her şeyi yoluna sokabildi mi 2. Bölümde göreceğiz.

 

2. bölüm sadece yeni bir harita demek değil. Bir önceki sezonda haftalık görev sisteminde bir değişiklik görmüştük. Bu sistem görünüşe göre yeni sezonda da aynı şekilde karşımıza çıkıyor. Oyunun grafikleri de elden geçmişe benziyor. Yeni harita oldukça şık görünüyor ve burada bol miktarda nehir ve yüzülebilecek mekân var. Yüzülebilecek derken artık suya atladığımız zaman yüzebiliyoruz.

Yeni haritaya ilk indiğiniz zaman tüm bölge isimli alanlar kapalı olacak. Buraları ziyaret ettikçe keşfedeceksiniz ve ana haritada görebilir hale geleceksiniz. Bu açıdan hoşuma giden bir keşfetme süreci olmuş diyebilirim.

Arayüz genel olarak elden geçirilmiş ve sadeleştirilmiş. Özellikle savaş bileti kısmında bunu net bir şekilde görebiliyoruz. Fakat en hoşuma gitmeyen kısım klavye kısa yollarının değiştirilmesi oldu. Aynı kısa yolları çok uzun bir süre kullanınca yenileri garip geldi.

Dünyayı Kurtar’dan tanıdık gelecek olan bir sistemde oyuna eklenmiş. Oyun içinde yapmış olduğunuz başarımlar rozet olarak eklenerek oyun sonunda tecrübe puanı veriyor. Görünüşe göre artık savaş yıldızı kazanmak yerine sadece tecrübe puanı kazanarak sezonda seviye atlıyoruz. Fortnite 2. Bölüm henüz yepyeni bir maceranın başında olduğumuz hissini vermeyi iyi başarıyor diyebiliriz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here