Ana sayfa Haber Fortnite Yeni Sezonu Başladı, Adayı Ajanlar Bastı!

Fortnite Yeni Sezonu Başladı, Adayı Ajanlar Bastı!

884
0
PAYLAŞ

Bitmek bilmeyecek kadar uzun süren bir ilk sezon ardından Fortnite 2. Bölüm 2. Sezonu en sonunda bizimle. Bu sezon Çok Gizli başlığı altında gizli ajan teması ile karşımıza çıkıyor. Gizli Ajan denildiği zaman aklınıza James Bond geliyorsa doğru yerdesiniz, yeni tema adeta eski ajan filmlerine gönderme olacak şekilde karşımıza çıkıyor.

Her sezon olduğu gibi bu sezonda adada bazı değişiklikler var. Yeni gelen bölgeler ise yeni temaya uygun olacak şekilde tasarlanmış. Eğer bu tarzı seviyorsanız yeni bölgeler mutlaka bir yerlerden tanıdık gelecektir. Sezon boyunca yeni kostümlerin aydınlık ve karanlık olarak iki farklı halinden birini açabileceğiz. Bir kez seçim yaptıktan sonra geri alma şansımız yok.

 

Bu sezon ile gelen belki de en büyük yenilik İmge karakteri oluyor. Savaş Bileti ile gelen bu karakterin bize verdiği görevler sayesinde görünüşünü istediğimiz gibi değiştirebiliyoruz. Toplamda 3.8 milyon farklı kombinasyon olduğu söylenmekte.

Sınırlı süreli etkinlikler ile adada kalıcı değişiklikler yapacağının ipuçları verilmiş ancak bu sürecin nasıl işleyeceğine dair henüz bir açıklama yapılmamış. Bir diğer yenilik ise yeni bölgelerde bulunan silahlar. Bu silahlar türün tek örneği ve sadece bu bölgelerde bulunabiliyor. Örnek olarak The Shark bölgesinde elde ettiğiniz kancanın sonsuz kullanımı bulunmakta.

Görünüşünüzü değiştirebildiğiniz telefon kulübeleri, bir başkasına ışınlanmanızı sağlayan tuvaletler ve daha birçok yenilik, yeni sezon ile Fortnite adasına geliyor. Tabi değinmeden geçmeyelim görünüşe göre Deadpool kadroya katılmaya hazırlanıyor.

 

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here