Ana sayfa Haber Monster Hunter World PC Versiyonuna Lunastra Geliyor

Monster Hunter World PC Versiyonuna Lunastra Geliyor

837
0
PAYLAŞ

Monster Hunter World PC oyuncuları Kulve Taroth’un ardından önümüzdeki büyük yamayla birlikte Lunastra’yı da avlama olasılığına sahip olacaklar.

Oyunun Steam versiyonu yavaş yavaş konsol versiyonunu yakalamaya başladı. Ücretsiz olarak eklenmeye devam edecek olan yeni avlar PC oyuncuları tarafından heyecanla bekleniyor. Konsol sırasına göre gelmesi beklenen içeriklerin en önemlisi olan Behemoth’un Lunastra’nın ardından Steam versiyonunda da yerini alması bekleniyor.

Teostra’nın Eşi Lunastra

Capcom tarafından Teostra’nın eşi Elder Dragon Lunastra olarak tarif edilen yeni avımız. 21 Kasım tarihinde PC oyuncuları ile buluşacak. Ayrıca yeni gelecek olan yama ile birlikte oyuncuların yüksek hasar veren saldırılardan kaçabilme olanağı verecek olan Temporal Mantle’da oyuna ekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde bağlantı problemlerini hedefleyen yamanın ardından Lunastra yamasında da bir çok yeni performans ve bağlantı probleminin düzeltilmesi bekleniyor. Ayrıca 5 ve üzeri tuşa sahip fare kullanıcıları içinde yeni menüler de bizlerle olacak gibi görünüyor.

Lunastra’nın ardından Behemoth için bekleyişimiz sürecek, herkese iyi avlar.

Monster Hunter World Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here