Ana sayfa Haber No Man’s Sky NEXT Yaması Yayımlandı

No Man’s Sky NEXT Yaması Yayımlandı

956
0
PAYLAŞ

No Man’s Sky NEXT yamasının yayımlandı. Yamayla birlikte eski oyuncular oyuna tekrar şans vermek için oyuna geri dönmüş gibi görünüyor.

No Man’s Sky çıktığında büyük beklentilerle oyuna başlayan oyuncu sayısı oldukça yüksekti. 2016 yılında oyun çıktığında Steam üzerinde aynı anda çevrim içi olan oyuncu sayısı 213.000 bulmuştu.

Oyun çıktıktan sonra Hello Games tarafından bahsedilen bir çok özelliğin oyunda olmadığının fark edilmesinin ardından bu rakam bir ay içerisinde 2123’e kadar düştü.

No Man’s Sky NEXT ile Neler Geldi

Fakat NEXT yamasının ardından bir çok eski oyuncunun oyuna geri döndüğü görülüyor. Yamayla birlikte dört kişiyi destekleyen çoklu oyuncu modu, limitsiz üs kurulumu, karakter yaratımı ve üçüncü görüş açısı gibi bir çok yenilik oyuna eklendi.

Yamanın çıkışıyla birlikte aynı anda çevrimiçi olan oyuncu sayısı 40.000 ulaştı. Elbette 210.000 gibi bir rakamın yakınında olmasa da son bir ay içerisinde oyuna giren oyuncu sayısında %118 artış olmuş durumda.

Bütün bu rakamlara Steam Charts üzerinden ulaşabilirsiniz. Oyunun yükselişini görmek için Steam üzerinde en çok satılan oyun listesine bakmanız yeterli. %50 indirimde olan oyun geri dönen NEXT yamasıyla birlikte oyuncular tatmin olmuş görünüyor.

No Man’s Sky önümüzdeki günlerde yükselişine devam edecek mi hep beraber göreceğiz.

Fortnite Yıl Dönümü Görevleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here