Ana sayfa Haber Razer Customs İkinci Aşaması Yeni Ürünler Getiriyor

Razer Customs İkinci Aşaması Yeni Ürünler Getiriyor

407
0
PAYLAŞ

Oyuncular için dünya çapında lider bir marka olan Razer yaptığı bir duyuru ile Razer.com’un popüler akıllı telefonlar için kişiselleştirilmiş kılıflar hazırlamanızı sağlayan online hizmeti Razer Customs, artık oyunculara Goliathus fare altlıklarını da istedikleri tasarım ile ortaya çıkartmalarına imkân sunarken yeni telefon kılıfı tasarımları da sunuyor.

Ek olarak, Razer Customs şimdi de yeni tasarımlar ve sanat kategorileri içeriyor. İkinci Aşama ile birlikte, Razer Customs içlerinde PewDiePie, Britto gibi influencer’ların da katkıda bulunduğu birden fazla kategoride 100’den fazla tasarım ile genişlerken eşsiz espor tasarımları da yakın zamanda gelecek.

Hayranlarının isteklerine cevap veren Razer, artık Razer Customs’da yer alan tasarımlardan herhangi biriyle en popüler fare altlığı Goliathus’u kişiselleştirmeyi mümkün kıldı. Razer, hali hazırda Blizzard, Capcom, NCSoft ve daha birçok firmayı içeren ortak portföyünü büyütmeye devam ediyor.

İlk çıkış döneminde fare altlıkları Razer.com üzerinden; Amerika Birleşik Devletleri, Avusturya, Belçika, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, İrlanda, Lüksemburg, Hollanda, Polonya, Portekiz, İsveç ve Birleşik Krallık’ta satışa sunulacak. Yakın zamanda ise listeye daha fazla ülke eklenecek.

Razer Yeni Klavye Aksesuarlarını Duyurdu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here