Ana sayfa Haber Red Alert Online Resmen Duyuruldu

Red Alert Online Resmen Duyuruldu

973
0
PAYLAŞ

Red Alert isminden bahsedildiği zaman eski oyuncuların gözlerinde beliren o ışığı görebilirsiniz. Herhalde RTS türüne öncülük eden oyunlardan biri olduğu söylesek abartmış olmayız. Command and Conquer serisi ile paralel bir şekilde uzun yıllar boyunca oldukça kaliteli bir seri olmuştu Red Alert. Ancak ne yazık ki serinin 2.ci oyunundan sonra gelen devam oyunları bırakın aynı başarıyı göstermeyi neredeyse bambaşka bir oyun olarak karşımıza çıktılar.

Ancak yapılan yeni bir oyun duyurusu biraz olsun eski günleri hatırlamamıza sebep oldu. Tencent firması Red Alert online oyunun geliştirdiğini duyurdu. Her ne kadar beklenen açıklama bu olmasa da Red Alert isminin halen hayatta olduğunu görmek sevindirici oldu. Yeni oyun mobil platformlar için geliştiriliyor. Ancak bu duyuru şimdiden tepki toplamış bile. Birçok oyuncu mobil bir oyun yerine PC’ler için Red Alert 4 istiyor.

Tencent firması daha önce popüler PUBG’yi mobil ortamına başarılı bir şekilde aktarmıştı. Bu durumda Mobil ortamda akıcı bir şekilde Red Alert oynamak mümkün olacak gibi duruyor. Yeni nesil oyuncuların bu dev isimler karşılaşması için belki de doğru bir seçim olabilir ancak eski oyuncuları memnun etmeyeceği kesin.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here