Ana sayfa Haber Respawn Yeni Bir Titanfall Oyunu Geliştiriyor Olabilir

Respawn Yeni Bir Titanfall Oyunu Geliştiriyor Olabilir

650
0
PAYLAŞ

Titanfall oyunları sanıyoruz sadık bir hayran kitlesine sahip olmasına rağmen çıkış yaptığı zaman sürekli olarak gölgede kalmış bir seri. Geçtiğimiz aylarda şirket kazançlarına dair yapılan bir açıklamada EA CEO’su Respawn’ın 2 oyun birden üzerinde çalıştığı açıklamasında bulunmuştu.

Bu oyunlardan birinin yeni Star Wars oyunu olduğunu biliyoruz. Ancak diğer oyun hakkında süregelen teorilerden biri yeni bir Titanfall oyunu olduğu yönünde. Bu teorileri destekleyen iki ana sebep var.

Seriye yeni bir oyun mu geliyor?

Bunlardan ilki Titanfall 2 için yapılan son büyük içerik güncellemesinin üzerinden bir yıl geçmiş olması. Tabi bu her zaman için seriye yen bir oyun ekleneceğinin göstergesi olmaz. Ancak Respawn CEO’su Vince Zampella’nın oyunun evrenini geliştirmekte oldukları açıklaması ile beraber değerlendirince bir şeyler yerine oturuyor.

Diğer sebep ise yakın zamanda yayımlanan Titanfall serisi üzerinde çalışacak animatör iş ilanı. Yukarıda sayılan tüm bulguları yan yana getirince Respawn’ın seriye yeni bir oyun geliştirmekte olduğu ihtimali son derece kuvvetlenmiş oluyor. Bu noktada tek dileğimiz ikinci oyuna başladıkları hikayenin devam ettirilmesi olacaktır.

2019 Yılında Çıkacak Olan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here