Ana sayfa Haber Fortnite Gizemli Küpüyle İşimizin Bittiğini Düşünüyorsanız Tekrar Düşünün

Fortnite Gizemli Küpüyle İşimizin Bittiğini Düşünüyorsanız Tekrar Düşünün

1055
0
PAYLAŞ

Fortnite Battle Royale 5. Sezonunda ilk kez karşımıza çıkan gizemli mor küp Ganimet Gölünün tamamını değişmişti. Küp ilk görünmesinin ardından 6. Sezonun başlamasıyla birlikte gölün üzerinde bir ada yükselmesine sebep oldu.

Elbette bir çok teorinin ardından gizemli küpün işinin yeni sezonla birlikte bittiğini sanmıştık. Fakat FNBRLeaks‘in yaptığı araştırmalar sonucunda küpün işine daha yeni başladığını söyleyebiliriz.

Gizemli küpün yapacağı değişikler bitmişe benzemiyor

Küp Ne Kadar Büyüyecek?

6. Sezon haritasında bulunan bir çok değişikliğe sebep olan gizemli küp sezon içerisinde ve sonrasında devamını sürdürecek gibi görünüyor. Haunted Castle, Corn Fields ve Corrupted Area bölgelerinde yaptığı değişiklerinin yanı sıra yapılan araştırmada büyümesini sürdürüp bir çok bölgeye etki edeceğini düşünüyoruz.

Küpün etkilediği bölgeler sadece 6. Sezonla sınırlı kalacak mı yoksa bir sonra ki sezona etki edecek mi hep beraber tecrübe edeceğiz. Epic Game yaptığı etkinlikler ve değişiklerle Fortnite oyuncularını memnun etmeye devam ediyor. Önümüzdeki sezonlarda da bunun değişmeyeceğini tahmin etmek zor değil.

6. Sezon 1. Hafta Görevleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here