Ana sayfa Haber Diablo 4’ün Geliştirildiğine Dair Dedikodular Başladı

Diablo 4’ün Geliştirildiğine Dair Dedikodular Başladı

877
0
PAYLAŞ

BlizzCon’da tanıtılan Diablo Immortal’ın almış olduğu kötü tepkilerin ardından ilginç dedikodular ortaya çıkmaya başladı.

Diablo serisini yakından takip edenler için geçtiğimiz BlizzCon’da yapılan açıklamanın ne kadar büyük bir hayal kırıklığı olduğu ortada. Fakat bu büyük hayal kırıklığının ardından Diablo tarafından ilginç haberler gelmeye başladı. Kotaku‘nun yapmış olduğu habere göre mobil oyunun ardından Diablo 4’ün geliştirildiği açıklanacaktı. Fakat son dakika da bu duyurunun panelden çekilmiş olduğu iddia ediliyor.

Diablo Immortal hayal kırıklıkları nedeniyle gereken ilgiyi görmeyeceğe benziyor

Kotaku Blizzard’a yakın olan iki kaynaktan alıntı yaparak yayımladığı haberde 4’üncü oyunun açıklanmadan panelden çekilmesinin sebebi yeterince hazır olmaması olarak gösteriliyor.

Erken Bir Nisan Şakası

Blizzard, BlizzCon öncesinde yeni birden fazla projenin geliştirildiğine dair açıklama yapmışken mobil oyun açıklaması elbette topluluğu kızdırmış durumda. Fakat görünen o ki Diablo’nun geliştirme departmanın başında bulunan Wyatt Cheng konunun ciddiyetini tam kavramış durumda değil. Yaptığı açıklama da oyuncuların kızgın olmasını anladığını ve oyunu oynadıklarında bir çok kişiyi kazanacağını iddia ediyor.

İronik olan kısım ise mobil oyunun oldukça başarılı olması, oyunu deneme fırsatı bulanlardan oynanış kalitesi olarak olumlu yorumlar alsa da topluluk oyun geliştiricilerine hala çok kızgın.

Heroes of the Storm Yeni Kahramanı Orphea

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here