Ana sayfa Haber Destiny 2 Forsaken İlk Eklenti Paketinin Çıkış Tarihi Açıklandı

Destiny 2 Forsaken İlk Eklenti Paketinin Çıkış Tarihi Açıklandı

758
0
PAYLAŞ

Bungie, Destiny 2: Forsaken’in oyuncular tarafından merakla beklenen ilk indirilebilir içeriği Black Armory’nin çıkış tarihini açıkladı.

Black Armory, Destiny 2’nin ikinci içerik sezonunun bir parçası: ‘Season of the Forge’. Oyunun çıkışıyla başlayan ‘Season of the Outlaw’ hala devam ediyor. Sezonlar Destiny’de önemli etkinlikleri ve içerikleri belirlemek için kullanılıyor.

‘Season of the Outlaw’, 27 Kasım tarihinde sona eriyor. Forsaken’ın çıkışıyla başlayan sezonun bitiminin ardından yeni eklenti paket Black Armory ‘Season of the Forge’ ile birlikte Destiny oyuncularıyla buluşuyor. 4 Aralık tarihinde bizlerle olacak olan yeni eklenti paketinin içeriği merak konusu.

Bungie'nin açıklamasının ardından tanıtımda kullanılacağı tahmin edilen görsel Reddit üzerinde sızdırıldı.
Bungie’nin açıklamasının ardından tanıtımda kullanılacağı tahmin edilen görsel Reddit üzerinde sızdırıldı.
Black Armory

Black Armory hakkında bu aşamada çok az şey biliyoruz. İsimsiz bir kavim tarafından kullanılan cephaneliğe, üretim merkezine erişim sağlayacağımız eklenti paketinde bizleri yeni görev ve ganimetler bekliyor. Ayrıca eklenti paketi ile birlikte yeni bir aktivite ve ‘Raid’ de oyuncuların beğenisine sunulacak. The Last Forges isimli etkinliğin içeriği hakkında net bir bilgi yok.

Bungie, 27 Kasım tarihinde yeni eklenti paketi hakkında tüm detayları ve bir tanıtım videosu yayımlayacağını da ayrıca belirtti. Yapılacak olan açıklamanın ardından detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Fortnite 6. Sezon 8. Hafta Görevleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here