Ana sayfa Konsol Fortnite Açık Deniz Görev Rehberi

Fortnite Açık Deniz Görev Rehberi

1438
0
PAYLAŞ

Fortnite, The End etkinliği ile ilk bölümünü geride bırakarak yeni bir sayfa açtı. Artık yepyeni bir haritamız var ve genel olarak bakıldığında oynanış bakımından eskisine göre çok daha iyi bir oyun bizleri karşılıyor. Haftalık görevler geçen sezonda çıkan halinden biraz daha evrim geçirerek karşımıza çıkıyor.

Görev bitirerek açılan yeni görev modeli aynı şekilde devam ediyor. Ancak görev sayısı 7’den 11’e çıkartılmış. Sezon bileti sahiplerine özel görevler artık yok. Her hafta açılan görevler tüm oyuncuların erişimine açık. Bir diğer önemli değişiklik ise savaş yıldızı sisteminden tamamen vaz geçilmiş olması. Artık her görev bize sezon tecrübe puanı veriyor.

Açık Deniz Görevleri
Görev #1

Kayalık Kumsal, Kaynar Kaplıcalar ya da Lekeli Liman’a in. Bildiğimiz, sevdiğimiz yapması gayet basit olan iniş görevi.

Görev #2

3 farklı maçta Saklanma yerlerine gir. Saklanma yerleri bu sezon ile gelen güzel ve kullanışlı bir özellik. Çöp kutusu ve saman yığınlarına girerek rakiplerinden saklanabilir ve onlara minik sürprizler yapabilirsiniz.

Görev #3

Kayalık Kumsal ya da Dağlık Diyar’da sandık aç. Bölüm 2 içeriği henüz yeni bir deneyim olduğu için her iki bölgede iniş yapmak için ideal noktalar.

Görev #4

1 görev bitirince açılır
Keskin nişancı Tüfeği ile rakip avla. Eğer keskin nişancı tüfeği ile kafa atışı yaparsanız tek seferde kolaylıkla rakiplerini avlayabilirsiniz. Bu görev için 2 rakip avlamanız gerekiyor.

Görev #5

2 görev bitirince açılır
Bir rakibin 20 m yakınında toplamda 10 sn eğil. 20 metre kolaylıkla yaklaşılabilecek bir mesafe. Herhangi bir maçta eğilerek rakibinize yaklaşın ve bu görevi bitirin

Görev #6

3 görev bitirince açılır
Tabancalar ile rakiplere hasar ver. Bu hafta çıkan Yeni Dünya görevlerindeki Taarruz tüfeği görevi gibi yapması oldukça basit bir görev. Tek bir maçta kolaylıkla bitirebilirsiniz. Toplam vermeniz gereken hasar 500.

Görev #7

4 görev bitirince açılır
Tek bir maçta mühimmat kutusu ara. Bu görev için haritadaki fabrika benzeri yapılar ilk tercihiniz olmalı. Özellikle Bereketli Bataklıktaki fabrikada mühimmat kutularında bol miktarda bulabilirsiniz. Toplamda 7 adet açmanız gerekiyor.

Görev #8

5 görev bitirince açılır
50m veya daha uzaktan rakip avla. Bu görev için en iyi tercihiniz Keskin Nişancı tüfekleri olmalı.

Görev #9

6 görev bitirince açılır
Fırtına aşamalarını atlat. Bu görevi birkaç maçta bitirebilirsiniz. Fırtına çemberinin her daralması bir fırtına aşaması sayılıyor. En iyi ihtimalle uzun bir süre hayatta kalarak 2 maçta bu görevi bitirmeniz mümkün.

Görev #10

7 görev bitirince açılır
Saklanma yerinden çıktıktan 10sn içinde bir rakibe hasar ver. Saklanma yerleri rakiplere tuzak kurmak için ideal yerler. 150 hasar puanı vererek bu görevi bitirebilirsiniz.

Görev #11

8 görev bitirince açılır
Yükleme ekranına gizlenmiş olan harfi bul. Bu sezonda hiç değişmeyecek bir şekilde karşımıza çıkacak olan hazine avı görevi. İlk olarak O harfini bulmamız gerekiyor.

Fortnite Bölüm 2 Sezon 1 Açık Deniz görev haritası
Fortnite Bölüm 2 Sezon 1 Açık Deniz görev haritası

Fortnite Görev Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here