Ana sayfa Haber Paradox PDXCON 2019 Duyuruları

Paradox PDXCON 2019 Duyuruları

492
0
PAYLAŞ

Paradox Interactive her sene yaptığı PDXCON etkinliğinde bu yıl bizlerin yüzünü güldürecek birçok yeni oyun ve içerik duyurusu yaptı. Bu duyurular arasında bazıları bekleniyor olsa da yeni sürprizlerle de karşılaştık.

Crusader Kings 3

Europa Universalis’in oynanış mekanikleri ve rol yapma öğelerini bir araya getiren Crusader Kings 1 ve 2 son derece ilgi gören bir seri oldu. En son oyunun çıkışından 8 sene sonra bir sonraki adımı görmeye hazırız. Göze hitap eden çekici görsellerin yanı sıra rol yapma öğelerinin de yeni oyunda çok daha fazla anlam taşıyacak. Crusader Kings 3 2020 yılında çıkışını yapacak.

Surviving the Aftermath

Surviving serisi ilk olarak Surviving Mars ile hayatımızı girişini yaptı. Oldukça kaliteli bir strateji oyunun olarak büyük beğeni toplayan oyunda karşımıza çıkan senaryolardan biri Dünya ile nükleer savaş sonrası tüm iletişimin kopmasıydı. Görünüşe göre bu senaryoyu artık bağımsız bir oyun olarak oynayabileceğiz.

Aftermath bir önceki oyun gibi rastgele gelişen olaylar ile koloni (bu durumda hayatta kalanların kampı diyebiliriz) yönetimi becerilerinizi sınayacak. Yeni oyun Epic Games Store üzerinden erken erişimde.

Battletech: Heavy Metal

Heavy Metal kasım ayında Battletech için 8 yeni mech ve silah sistemlerinin yanı sıra kısa flashpoint görevleri de ekleyecek. Ancak tek güzel kısım bu değil. Ana oyun sahipleri 2 yeni mech ve resmi mod desteğine kavuşacaklar. Böylece oyunun daha da zenginleşeceğini umuyoruz.

Age of Wonders: Planetfall – Revelations

Planetfall için gelecek olan ilk eklenti paketi Revelations olarak açıklandı. Yaklaşık olarak 10 saatlik yeni içerik ekleyecek olan eklenti ile Es’Teq hanedanından gelen Heritor ve kendi gizli teknolojileri bizimle olacak. The Forgotten adındaki NPC grubu ile Reapers adındaki robot katillerde oyuna eklenecek olan taraflar. Revelations Star Union’ın çöküşünün sonuçları ile bizleri karşı karşıya bırakıyor.

Stellaris: Federations

Federations, Stellaris için çıkışından beri değinilmeye diplomasi kısmını geliştiriyor. Eskisine göre daha özel amaçlı Federasyon kurma veya Galaktik Senato kurma gibi oyuna yeni eklenecek özellikler sayesinde Stellaris eskisinden çok daha iyi görünüyor. Stellaris için ayrıca açıklanan bir diğer eklenti ise Lithoids paketi oldu. Görünüşe göre taştan oluşan bu ırk kendi gemi ve mimari tasarımları ile gelecek.

Hearts of Iron 4: La Resistance

Hearts of Iron için gelecek olan bu eklenti ile istihbarat ajansları oyuna ekleniyor. İkinci dünya savaşında önemli bir yer tutan bu kısım artık La Resistance eklentisi oyuna ekleniyor. Ajanlar seçildikleri bölgele göre çeşitli avantaj ve dezavantajlar sahip olurken seviye atlayabilecekler. Ancak ele geçirilirlerse çok değerli bilgileri düşmana kaptırma riski ile karşı karşıya olacaksınız.

Imperator Rome – The Punic Wars

Pön savaşları Roma ve Kartaca arasında gerçekleşen ve her iki taraf için son derece yıkıcı sonuçlamış savaşlardır. 3 savaş sonunda Roma, Kartacayı işgal ederek bölgede mutlak hakimiyet kazanmıştır. The Punic Wars eklentsi de bizi bu günlere geri götürecek. Bu eklenti oyun sahipleri için ücretsiz olarak gelecek.

PDXCON bu yıl Paradox Interactive oyunlarını sevenlerin gönüllerinde taht kurdu desek çok yanılmış olmayız. Hemen hemen her oyunları için yeni bir içerik açıklaması yapıldı. Bu sayede daha uzun bir süre Paradox oyunlarının başından kalkamayacağız gibi görünüyor.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here